gooktuggmomms Kızlar 7 aylık bebeğim asla yalnız kalmak istemiyo, oynarken falan sürekli yanında insan istiyo. Oyalanması ve bacak kaslarının gelişmesi için hoppala ya da yürüteç almayı düşünüyorum ama hangisi mantıklı sizce?
myavocado gooktuggmomms hoppala hakkında bilgim yok ama yürüteç sağlık açısından önerilmiyor, bacak kaslarını geliştirmenin aksine gelişim bozukluğu yaptığı için.
kimbumadam gooktuggmomms oynarken falan sürekli yanında insan istiyo. Daha çok küçük değil mi yalnız oynaması için🥹 Kaldı ki yürüteçte tek bırakamazsınız İkisinde de günlük 15-20 dk max vakit geçirebilir O yüzden yürüme arkadaşı diyorum önce ışıklarıyla oynar basar sonra da yürümek için kullanır. Hatta bir de aktivite masası alın o da ayakta durması için harika
Efnans_Mom gooktuggmomms kesinlikle fisher price hoppala. Çok çok memnunum tavsiye ederim boy uzamasına da ciddi destek hem ışıklı müzikli hemde yürütece göre çok güvenli düşme birşeyleri devirme vs gibi tehlikeleri yok çok da oyalıyor etrafı oyuncaklar ile dolu
gooktuggmomms kimbumadam biraz yanlış ifade etmişim çocukla ilgilenirken 😊 yani şöyle 5 dakika yanından ayrılamıyorum bezini atmaya giderken bile..
Efnans_Mom gooktuggmomms ben 6 aylıktan bu yana hoppala aktif kullanıyorum. Fisher price yağmur ormanı jumperoo diye geçiyor inceleyebilirsiniz.
gooktuggmomms Efnans_Mom leoparlı olan mı acaba? Bir de kaç aya kadar kullanabilir ki? Geç mi kaldık diye düşünüyorum.
Rabiiul gooktuggmomms ikiside var bende yürütece karşıydım hoppada tek bir yerde sabit kalıyor mutfakta işlerimi hallederken kızımı Hoppalara koyuyorum salonda oyuncakların az sıkıldığı zaman yürüteç koyuyorum bana soracak olursan ikisi de gerekli
phg gooktuggmomms kardeşim 2 bebeyim var arka arkaya oldular 11 ay arayla ben ikisini de hem hoppalaya hemde yürüteçe koydum oğlum 1 yaşında yürüdü kızımda şuanda 9 aylık emekliyor yürüteçtede güzelce geziyor ve yürümek istiyor günlük yürütüyoruz nerdeyse oda başlicak yürümeye
kimbumadam gooktuggmomms O kadarcıkta ağlasın ya🥹öyle öyle alışacak biz anneler çok darlıyoruz kendimizi bu konuda Emekledikten sonra bir yere bağlı tutmak çok zor zaten
Efnans_Mom gooktuggmomms aslanlı oturma yeri var Tam olarak Fisher price yağmur ormanı jumperoo Yazarsanız çıkan
Melosing gooktuggmomms yürüteç hiç önerilmiyor ama fizik tedavi doktorum kendi çocuğunu hoppalaya koyduğunu söylemişti bacak kaslarına faydası olmuş
tospikannesi_ gooktuggmomms hoppala varken yanında olmalısınız yürüteçte birtek rahat bırakabilirsiniz oda sağlık açısından iyi değil. Ben yürüme arkadaşı diyorum hem destek olur yürümesine hemde üstündeki oyuncaklar motor gelişimi için birebir ilgisini de çeker🌸
babymamma gooktuggmomms hoppala omurga gelişimi için zararlı önerilmiyor yürüteçde gecikmiş yürüme gelişimi parantez bacak veya parmak ucunda yürümeye sebep oluyor o da önerilmiyor bence ikisinide kullanmayon bebeğiniz daha çok küçük mama sandalyesi alıp ona oturtun yada oyun alanı alın fermuarlı oraya alıştırın daha güvenli
sseln gooktuggmomms net hoppala. Aldıık ve en sevdiği şey. İnanki aldığım seyler arasında tek onun hakkını veriyoruz.