zeyyneep 7 aylık bebeğim sırtüstü yatıyor hep kafasında düzleşme oldu oturmaya başlayınca geçer dediler ama uzun zamandır oturuyor geçmedi napmalıyım kızlar ya sizde durumlar ne neler yapıyorsunuz
balmelinam zeyyneep bizim de biraz oyle her seferinde doktoruna soruyorum yan yatir 1 yasina kadar duzelme olabilir diyo ama bebegim kesinlikle yan yatmiyo sevmiyo 😵💫
mooomm01 zeyyneep doktor bize dönmeye başladın geçer demişti hafif düzeldi ama arka kısımda var biraz hala sadece oğlumun saçı uzun belli olmuyor :) 14 aylık
egeniinnannesi Sırt üstü yatıçsın kafasını sağa sola çevirin. Ben öyle yapıyorum hep kafası uzun duruyor bu seferde 😂 insan napacağını şaşırıyor
zeyyneep mooomm01 henüz bal kabağı olduğumuz için çok belli oluyor saç olsa belki takmam kafaya da 🤦🏻♀️
bayraktarkkubra zeyyneep benim oğlumunda öyle ama baktımki eşimin kafasıda öyle aynı resmen ben doğduğundan beri düz yatırdım doktor önerisiyle oğlum çevirdi hep kendini yenidoğanken sadece ilk zamanlar yan yatırdım o yüzden bozukluk yok ama arkası düz