ikierkekanasii mamalika 5 ay 21 günlük gündüz 2 kere 90 cc mama içiyor emiyor. Gece de 2 kere emmek için uyanıyor
hazal_karaca mamalika ⅚ saati geçtiyse 6 ölçek yapıyorum ama mama su karışımı 210 ml kadar çıkıyor içiyor uyku halinde olduğu için
mamalika ikierkekanasii Meme reddi yapmadan mama meme beraber nasıl götürdünüz? Ben biberon verdikten sonra memeye dönmedi.
sadecesenmelek mamalika benimki de memeyi ağzına vermeye çalışınca ögürüyordu yüzünü buruşturuyordu iğrenir gbi ama pes etmedim zorla verdim şuan hem emiyor hem lansnoh veya Avent biberonla mama veriyorum 1ay 18 günlük
ikierkekanasii mamalika Bilmiyorum ki canım bizde meme reddi olmadı hangi biberonu kullanıyosun onunla alakalı olabilir mi
gizosgamzismom xbmiray kendisi mi kalkıyor siz mi kaldiriyorsunuz? Bide 41 günlük bebek kaç saat uyuyor gece ağlıyor mu? 10 gun sonra biz de 41 günlük olacağız o yüzden soruyorum
zlmm_ ikierkekanasii siz hangi biberonu kullanıyorsunuz. Bende bir iki kez mecburiyetten sütümü sağdım biberonla verdik ama memeyi reddeder diye korkuyorum sağıp vermeye
xbmiray gizosgamzismom ben kaldırıyorum sıkıntısı olmadıkça pek ağlamıyo 3 3,5 saat aralıksız uyuyor genelde
SuMisalii mamalika 5 ay 5 günlük bazen 2 bazen 3 kere emmek için uyanıyor.1 kez uyanması çok nadirdir.
rumeysamine 5 aylık kızım son beslenmesını ben uyumadan önce 12 gibi 90 cc verıyorum kendisine 1 kere uyanıyor 90 veya 120 cc içiyor sonra 8 de kalkıyor