merikana Kızlar selam. Kızım 28 günlük normalde günde bir-iki olacak şekilde kusardı bazen o kadar bile kusmazdı. Bugün 2 saat içinde 4-5 kez kustu. Süt kesiği şeklinde kusuyor onun dışında ishal ateş yok. Üşütmüş müdür yoksa normal mi bu bilemedim yardım lütfen
mihrainciannesi merikana mamamı kullaniyorsunuz yoksa anne sütümü sadece bebegim 21 gunluk oda bikacgundur kusuyor yan yatırıyorum devamlı . emzirdikten sonra gazını cikartip öyle yatırıyorum
newmo merikana süt kesiğinde kusması iyiymiş doktora götürmüştüm bunun için eğer bardak dolusu fışkırır şekilde kusuyorsa reflü demekmiş
cikolatakarma_ merikana çok normal ben oğlumun bir günde 10 kere üstünü değiştirdiğimi biliyorum o zamanlarda bi süre sonra geçiyor kusması normal
merikana Anne sütü sadece, bu ara gaz sıkıntıları olduğu için daha çok emmek istiyor acaba çok emzirdiğimden mi oluyor diyorum ben de. Gazını çıkartsam da kusuyor hatta bazen gazla birlikte kusuyor
mihrainciannesi merikana çok emdiği için de geri kusuyor olabilir .Reflü yatagı kullanın en azindan gece uyurken rahat edersiniz
mtubaa cikolatakarma_ bebeğim 35 günlük iki gündür kusmamız arttı gaz çıkarmaya çalışırken emdikten sonra hatta yatarkende kusmalar başladı bazen süt kesiği şekilde bazen de düz süt beyaz rengi kusuyor banyo yapmıştı sonra başladı gibi fışkırır gibi değil övüyor ağızdan akıyor geçer mi zamanla kiraz çekirdeği kemeri kullanıyoruz gaz ilacı sam simplex kullanıyorz başka ne yapsam
cikolatakarma_ mtubaa canım normal yani benim oğlumda öyleydi bazen süt kesiği gibi bazen direk beyaz süt gibi kusuyordu ardı ardına kaç defa kustuğunu hatırlıyorum reflü yatağı kullanın kustuktan sonra yarım saat emzirmeyin emzirmeden sonra dik tutun bide kusunca hemen üstünü değiştirmeyin midesi sallanınca tekrar kusuyor
suzun0508 cikolatakarma_ merhaba, üstünü değiştirmeyince hasta olmaz mı? Reflü yatağını kendiniz mi aldınız doktor mu söyledi kusmalar normal değil mi ? Pzt doktora gideceğim ama 24 günlüğüz 10 dk dik tutup yatırıyorum yine kusuyo