inci86 Kızlar üç dört kilo vermek istiyorum.Ramazanda 2 3 kilo verdim 63 tüm normalde.İki haftada verebilir miyim sizce aranızd afiyet yapanlar var mı neler yapıyorsunuz ?57 olmak istiyorum 🥹
hafizevr inci86 bende 1.62 boyundayım 61/62 arası gidip geliyorum 56-57 olmak istiyorum ama sanki takılı kaldım gebelikten öncede bu kilodaydım bir türlü kırıp düşemiyorum şimdi emziriyorum o yüzden de kendime yüklenemiyorum çok su içmeye çalışıyorum tek yapabileceğim bu 🥲
Momsgirl16 Ben Dukan birasi içiyorum fakat her gün düzenli yapamadım gitti ya🤣 belki de bu yüzden pek bı faydasını göremedim
Momsgirl16 inci86 yeşil çay, su, maden suyu, limon kombinasyonundan oluşuyor. Belirli miktarını her gün içmek gerekiyor. önemli bir ödem attırıcı olarak biliniyor
esar3142561 inci86 bende seninle aynıyım ama 61 kiloyum cok zayıf geliyorum kendimce bi 70 olmak isterdim😃😃😃
inci86 esar3142561 bende 1.56 niye kilo almak istiyorsunuz ki ben zayıflamak istiyorum açıkçası 4 kilo versem çok iyi olur 😃😃😃
inci86 kbrylcnkbyn kız yok zor veriyorum galiba ramazanda verdim ama şimdi üç kilo daha versem iyi olacak su diyeti mi yapsam acaba 😃😃
rabiaturan inci86 bende şu an 60 kiloyum. Boyum 1.60. Doğum öncesi kiloma tez zamanda dönmek istiyorum hedef 54 😄
esar3142561 inci86 2 ay onca dogum yaptım 70 kilo halim daha iyi geldı bana bilmiyorum şuan 61 kiloyum ama bu halımı de sevıyorum☺️☺️