gg3848 Ben kızım doğmadan sinevo almıştım 6,5 aydır bunu kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama çok sık çamaşır yıkıyorum daha uygun fiyatlı memnun kaldığınız alerji vs yapmayan deterjan öneriniz var mı kızlar🤗
deryaren gg3848 bebeğim atopik dermatit coook hassas bi cildi var doktorumuz granül sabun kullanmamiz gerektigini ve yumuşatıcı kullanmamaliymisiz 2 kere de çamaşırları durulamam gerektiğini söyledi o şekilde yapıyorum hiçbir sorun yaşamadım 🧚♀️
char gg3848 siveno kullandım. Sonrasında hacisakir granül deterjana geçtim. Bir sorun yaşamadım.Keske en başta kullansaymisim dedim. Fiyat olarak kıyas yapmadım
acimavi gg3848 yeşil anne (mom’s green) markasını tavsiye ederim, ben tüm aile için kullanıyorum. Bebek deterjanı da ayrıyetten var
gg3848 deryaren benimkide çok hassas korkuyorum o yüzden dokunacak diye hangi granülü kullanıyorsunuz🤗
Birbahargunu Siveno kullanıyorum bir ara granül sabuna geçtim ama kendimin parfümlü kokulara alerjim olduğu için çamaşırları katlarken çok hapsuruyordum bıraktım tekrar sivenoya geçtim sadece onda hapsurmuyorum demek ki gerçekten temiz 😄
gg3848 Birbahargunu evet biz de hiç sorun yaşamadık bakalım bir süre daha bundan devam edeceğim sanırım🤗
acimavi gg3848 doğal içerikli deterjan, sabun, şampuan hep trendyol veya hepsiburada sitelerinden, markanın kendi satıcı mağazasından alıyorum😊 baproy markası da var temiz içerikli deterjan, yeşil anne ile fiyat karşılaştırması yaparsınız belki😊