Ballilokmam11 minikadam240_ zamana bırakın kendi ne zaman isterse yani millete bakmayın kızımda basmadı doğru düzgün 11.ayinda sıralamaya 13.ayinda yürümeye başladı hiçbir sağlık sorunu da yok şükür
ays45 minikadam240_ hayır alakası bile yok. Milleti dinleyip zorla bastırmaya çalışmayın. Kalçasına eklemlerine zarar verirsiniz. Basmak istediğinde kendisi size sinyalleri verecek zaten. Benim oğlum 15 aylık yürümüyor. Millete kalsa koşması lazım😁 Gelişiminde problem yoksa vakti gelince hepsi oluyor. Her bebeğin gelişimi kendine özel🥰
sedadvc minikadam240_ Ben 5 aylıkken ufak ufak alıştırma yaptırmıştım. Şimdi 6 buçuk aylık diklesmeye başladı ama bizimki hevesli ayakta durmaya. Bebeğe göre hareket edin. O isteyince yapacaktır zaten. Benimki de tam tur donemiyor hâlâ.
alyamoms_ minikadam240_ herkese söyleyin lazım değil 😀 arkadaşımın bebeği 7.5 aylıkken bastı 9.5 aylıkken direk yürüdü yani her çocuk herşeyi hemen yapmak zorunda değil kızım 11 aylık yürüdü 14 aylık emekledi 😀 bazı bebekler geç yapıp tam yapıyor
minikadam240_ Ballilokmam11 gelişmeye çok şükür de işte millet söyleyince gerçekten ister istemez aklına takılıyor
zahideozsn Benim kızım 9 ay 13 günlük. Basıyor diyemem sevmiyor. Adımlama da yok. Emekleme hiç yok. Sürekli kızımı yürütmeye çalışıyorlar. Sinir bozucu bir durum
kagansinem Benımkı on aylıktı yurumeyde 16 aylıkken basladı hafıf hafıf acele etmeyın her bbeek farklıdır bebegımle yasıt arkadasımın kızı yuruyordu on aylıkken kendı halıne bırakın