esrhrn 4.ay kan ilacı başlama dönemi,hangi ilacı kullanıyorsunuz yan etkisi olan oldu mu? Sağlık ocagının verdiğini kullanmıcam doktor kontrolüne gidince hangisini kullanacağımızı ögrenicez siz hangi markayı kullanıyorsunuz?
Yaseminasil esrhrn sağlık ocağının verdigini almadım bile sidefer kullanıyorum doktorunun onerisi ile bebegim severek de içiyor içerisinde paraben yok
Happy_ esrhrn ferrum kullandim allah kahretsin o ilaci bebegim berbet etti gaz cikartirken kaka kaciriyirdu ishal yapti benek benek kirmiziliklarda cabasi ebeye soyledim baska kullan dedi vegeferon var onuda kullanmaya korkuyorum acikcasi
OzlemAlisa esrhrn bestiron oneririm canim kabizlik.huzursuzluk hc bse yapmadi sukur. Icerik olarak da temiz. Portakal aromali. Demir ilaci c vitamini ile etkilesim sagliyor bunun içinde var vitaminide.
Fne Yaseminasil merhaba sidefer kabız yaptı mı acaba? bizde yeni başladık ferrum kullanıyorduk üç gün tuvaletini yapamadı bıraktım sidefer almayı düşünüyordum
Pinkbery esrhrn sideferi cok onermiyorum ya arkadasın bebegi ona ramen düşük cıktı doktoru yükseltmiyor sidefer demiş. Bestiron dhaa iyi