iremaydmr Kızlar tamamen bilmediğim için açıyorum postu linçleyen gelmesin! Bağışıklıktan dolayı bu markanın iyi bir süt olduğunu biliyorum yarım çay bardağı içirsem bir sıkıntı olurmu bir yaştan önce verilmiyor diye biliyorum evet
dammy iremaydmr evet yağlı ve kaliteli oluyor jersey sütü, dediğiniz gibi bir yaştan önce verilmiyor. Onun yerine yoğurdunu yapın verin bence
durubebek_ iremaydmr bende bu sütten kullanmak istiyorum bebeğim büyüyünce nerden temin ediyorsunuz ilk okarak yoğurt şeklinde verin isterseniz ya da bir doktora sorun kaymağınıda verebilirsiniz ☺️
muno112 18 ay öncesi hayvansal sütler önerilmez barsak yapısı henüz hazır olmadığı için. Anne sütü alamiyorsa illa süt vereceğim diyorsanız yulaf sütü badem sütü verebilirsiniz
Usnac1995 iremaydmr Bunu bende gördüm bir doktor öneriyordu. Açık süt ya da paketli vermek istemiyorum. Bundan alsam yararı olurmu ki. 2.5 yaşında oğlum
lidokain iremaydmr yoğurt yap en temizi neden süt benim oğlum üç yaşında son 6 aydır veriyorum oda arada çok nadir