Poyrazbayb Selam ailesinde meme kanseri öyküsü olan (benim annem) hanımlar nasıl korunuyorsunuz? Spiral kaydığı için çıkartıldı yeni yöntem arıyorum 🥺
poyrazsena Poyrazbayb (Konuyla alakasız) bu uygulamada ilk defa poyraz isimli kullanıcı buldum yaşasınnn🤩🤩
aslhnkrts Poyrazbayb 1 yıldır prezervatif + geri çekilmeyle korunuyoruz başka hiç bi yöntem bana uygun olmadı maalesef
Poyrazbayb aygibim bende bebekten önce 2 yıl kadar sadece geri çekilme ile korundum sonra bebek istedik ve oldu ama şuan riske atıp geri çekilmeye güvenemem 😀 prezervatif kullanıyoruz ama iki yöntem olsa daha iyi olacak gibi
gulunannisi turuncukiz merhabalar bende bu yöntemı denemek istiyorum takarken acıdı mı sonra vücudunuzda olumsuz degısıklet oldu mu
turuncukiz gulunannisi takarken hicbirsey hissetmedim. Sonra 20 gün kadar agrisi oldu. Vucut alismaya calistigi icin sanirim. Birde takildiktan sonra ilk 15 gun adet oldum. 1 ayi gecti 2. Adeti gormedim.
turuncukiz izge gogila nexplanon deri alti implant yazinca videolari cikiyor ordan izleyebilirsiniz. 3 yillik korunma yöntemi.