kuzeycinarbaby Anneler bebeğimin Bogazinda enfeksiyon varmış doktor antibiyotik ve pedifen yazdı ama antibiyotiği kusuyor bi arkadaşım pedifen ile karıştır ver dedi bir zararı olur mu ?
beyzzsenturkk_ kuzeycinarbaby her iki ilacında kullanımı ve içeriği farklı siz ne bize bakın ne de arkadaşınıza ne olur ne olmaz önce bir doktora ya da nöbetçi eczaneye danışın
aslananne27 kuzeycinarbaby hayır tatbikinde bi hemşire olarak yazıyorum antibiyotik hiç bi Şekilde başka bi ilaçla karışılmaz antibiyotik tek basına ağır zaten gecen de bi anne antibiyotiği yemekle başka bişiyle karıştırıp versem olur mu diyor bunları kim aklınıza sokuyor ne bıcım arkadaş onlar dusman sanki
yagmur35yy kuzeycinarbaby iki ilacinda ara veripte icirilmeli karistirilmamali sonuçta antibiyotik arkadaşınıza söyleyin kendide yapmasin🙃
kuzeycinarbaby aslananne27 ona doktor içmez ise böyle ver demiş . Bende verdim içmiyor tek başına tanzikli şekilde kusuyor bende vermek zorunda kaldım bir daha vermem ama bir şey olur mu ? Korkuyorum suan siz böyle yazınca
askbebegimmbenim kuzeycinarbaby canım korkma. Ama yanlış anlama antibiyotik içmeyi çoğu bebek reddediyor ama yoğurt olsun mama olsun hiç birşeyle karıştırlip verilmez. Eğer icmiyorsa doktora gider soylersin antibiyotigin iğnesini verir. Mesela benim arkadaşımin boğaz enfeksiyonu oldu 10 aylık bebeği ve kusuyordu sürekli. Doktor iğne yazmış onun yerine. Yani bidaha denemeyin lütfen
aslananne27 kuzeycinarbaby sorun olmaz ama birdaha yapmayın antibiyotik ne yiyecek içecekle ne bi ilaçla karışılmaz . Doktoru yanlış yonlendırmıs
kuzeycinarbaby askbebegimmbenim bir daha vermem ama karıştırdığım için bir şey olmaz değil mi ya tamda uyku zamanı gece bir şey olur diye korku sardı içimi
askbebegimmbenim kuzeycinarbaby inan bilmiyorum canım hiç duymadım o yüzden birşey diyemem. Doktorunuz varsa bı mesaj atın danisin geç oldu gerçi ama inşallah bilen biri vardır yazar buraya
yagmur35yy kuzeycinarbaby olmaz inslah canim çünkü bende hiç icirmedim öyle isterseniz gene bi bazen ambulansı arayıp soranlar var yardımcı olurlar
ctml1901 Benim bebeğim hep ilaç içerken kusuyordu doktorumuz soğuk gıdalara karıştırıp içirebilirsin dedi