begonya1 Kızlar yoğurdum tutmayınca lor peynire çevirdim ama rengi sarı oldu tadı güzel bebişe vercem sıkıntı olur mu internette yazmıyor neden böyle olmuş olabilir süt yağlıydı ondan olabilirmi limon ve azıcık tuz kattım
kimbumadam begonya1 Evet yağ oranı yüksekse rengi böyle olabilir. Ama bir şey söyliyim bu lor peyniri değil süt kesiği 🥹 süt vermenizle aynı şey
SevimliHayaletCasper begonya1 bebeğiniz 1 yaşından küçükse bunu tüketemez. Yağlı olduğu için olabilir evet tadı güzelse siz tüketin
Gmzcn Evet süt yağlı oldugu icin bu renk oluyor, coook güzel gözüküyor elinize sağlık afiyetle verin bebisinize
SevimliHayaletCasper begonya1 yoğurt fermentedir süt değildir yoğurdu verebilirsiniz. Ama bu direkt süttür fermantasyona uğramamıştır. Sütte 1 yaştan önce verilmez
begonya1 SevimliHayaletCasper Peki bunun suyunu ayırmıştım çorbasına falan katarım diye ozaman oda verilmiyor
Uykusuzhergeceeee gulmuay Hayır o süt kesiği oluyor. Lor peyniri peynir altı suyundan oluyor ye biliyorum
kimbumadam gulmuay gerçeği hayır😊 Peynir altı suyundan yapılması gerek o da mayalanmalı yani Bu şekilde bildiğin süt vermiş gibi oluyorsun
canmanayvesuyu Lor siz mi yapıyorsunuz peki kızlar hazır mı alıyorsunuz hazırsa nereden alıyorsunuz acaba