Tugba-tugba Acaba normalmı arkadaslar 8 yasında kısımda fark ettım we panok ıcındeyım lütfen yardımcıı olunnnn
eceninannesiiii Tugba-tugba çocuk psikiyatri doktorları belli bi yaşa kadar normal olduğunu söylüyor ..Özellikle bebeklik döneminde yapılan aynı emzik emme kadar doğal karşılanmalıymış ..Rahatlama amacıyla yapılan ama aklımıza farklı bi şeyin gelmeyeceği bi durummuş ,doktor öyle söylemişti …Yine de bir psikiyatri doktoruna danışabilirsiniz ,ama bence panik olmayın derim 🌸
Usnac1995 Tugba-tugba Kuzenimde bana anlatmıştı. Böyle yaptığımda çok güzel his oluyor diye ve yaşlarımız küçüktü. Hatta ortaokulda afedersiniz boşaldığını söylemişti Bazı çocuklar erken yaşıyor sanırım bu tür şeyleri.
Tugba-tugba Allahım butun ewlatlarımısı korusun ıns bugun baktım yataga gıtı tükmük le yapmıs oynadı fark ettım. Sadece anecım napıon dedım anlattı dedım ıy deıl ıltap kaparsın dedım dedı kasınıodu amma benım ıcım hıc tahat deıll sabah kadar artık ınternet buna bakarım hepınıse tesekur ederım arkadaslar baskna bole bıse gelen oldumu
SevimliHayaletCasper Tugba-tugba yazdığından birşey anlaşılmıyor. Belki kaşıntısı olabilir kaşımış olabilir. Doktora götürün bi tahlil yapsın
ysmnabd Tugba-tugba gıtı tükmük le Burda ne anlattiginizi anlamadım ama teyzemin kızı yastıkla yapıyordu ama onu ki bebeklik dönemiydi . Doktor doktor gezdirdi kaşınıyor diyordu herkese çünkü yastığın üzerine çıkıp yapıyordu mantar vs diye düşünüyordu tabi mastürbasyon felan kimsenin aklına gelmez şuan 9 yaşında hiç yapmıyor yani pskologa görürseniz de yapmasını engellemez hani sadece çocuğunuz onu yaparken nasıl bir yaklaşım sergilemelisinz ki bir daha yapmasın size onu anlatır
gokalpask Tugba-tugba tableti falan varmı ordan karşısına reklamlardan çıkmış olabilir yada evdeki telefonları bir kontrol edin google arama geçmişini falan arkadaşlarından da görmüş olabilir
Tugba-tugba SevimliHayaletCasper ewet yarın ılk işim dr götürcem ama icim icim yıyorum neden bu sekılde yapıo
Tugba-tugba ysmnabd ewet anlattı bıde tükmük sürüp kasıyom dedı ama neden yorganın altına gırıp gizlice yapıo
birprensesanesi Tugba-tugba belki mantar olmuştur tükürükle geçiçegini sanıp böyle birşey yapmıştır süreklimi oluyor sadece bugünmü gördünüz dr görünün kızıcanızı sanıp belki yorganın altına girmiştir
berenduruu Tugba-tugba ablacım düzgün yazsanız en azında yardımcı olmak isteyen insanlar olursa size faydalı bilgiler verir tükmük ne yani
Tugba-tugba birprensesanesi ewet bence sık sık yapıo ama bugun gördüm kesın olarak kendıde dedı hosuma gıdıo böyle yapınca
bendenbirtanedahayok berenduruu ayyy Allah affetsin güldüm tükmük ne diye oyuncak tüfek mi acaba diye düşündüm tükürük olduğu aklıma gelmedi hiç😄 haklı bir isyan bu arada +1🥲
Adeniminannesi Sizler her zaman ki gibi yardımcı olmak yerine , yine kelimelere odaklandınız . Belli ki kadın üzüntüden veya stres hali hızlıca yazıp anlatmak istemiş, olaya bakın ben gayet de ne yazmak istediğini anladım . Biraz empati
Tugba-tugba Adeniminannesi cok tesekur ederım cnm ınan bugun kalp agrısı cektım sokdan cıkamadım ne yapcam bılemedım
berenduruu Adeniminannesi duyar kasmaya çalışma istersen kimse kadına bişey demedi sadece yardımcı olmak isteyen insanlar anlamakta zorlanıyor Daha anlaşılır yazarsa alacağı cevaplar daha net olur kaç kişi yazmış tam anlamadım diye Sen profesörsün sen her şeyi anlarsın 👏
Bursa97 Tugba-tugba yani çocuğunuzun yasi büyük bebeklik dönemi için sakin karşılayın işte normal falan deniliyor ama siizn cocugunuz 8 yaşında evet erkek çocukları için normal.bi durum olabilir ama bunu bile isteye bir yerden görerek veya duyarak yapıyor bence bu işi tükürükle falan yapması bilrek yapması demek yani bebeklikte değil ki bebekken ne yaptıklarını bile.bilmeden yapıyorlar oglunuzun yaşı büyük bunu farklı bir dille veya pedogokla anlatmanız lazım bebeklik döneminde yapılan mastürbasyon la karistirmamali aynı şeyler değil bence