prim Bebeğim 4 aylık 3.. Ayından beri biberon reddi var sanırım normalde 2-3 saatte bir 90 cc mama için bebeğim 3 aylık olduktan sonra 30-40 cc içer oldu şuan sadece uykuda 120 cc içirebiliyorum 3 saatte bir nasıl düzelecek sizxe
eminemaalin prim benim ki de aynı 2 aydır mahvettim kendimi artık saldım çünkü yıprandım bir iki sefer istemeden de olsa sesim yükseldi o da korktu. Baktım olmuyor saldım. Ne kadar ne zaman içmek isterse zorla aç kaldı diye beslemiyorum
prim zeyneppyagmur ya öyle demeyin lütfen şuan tüm sabrımla 5. Ayı bekliyordum sürekli günlük çetele tutuyorum kaç cc yedi diye
prim eminemaalin bende kendimi çok yıprattım çok ağladım ama bir yararı yok maalesef doktor bu aylarda normal olduğunu 5-6. Ayda düzeleceğini söylüyor inşallah öyle olur şuan onun için sabrediyorum
yavrupandaannesi yavrupandaannesi ben kaşık biberonla içirdim çok uzun süre sonra sonra alıştı ama oyuncaklarla oyaladım kitapları gösterdim biraz biraz kırıldı ama yine hala aynı az içiyor yani önyargısı var biberona karşı hiperlaktasyondan dolayı meme reddi yaşadık ondan sonra düzenimiz oturmadı
edamirasoker 2 aylıkken başladı şuan 3 ay 10 günlük hala devam asla almıypr artık geceleri de istemiyor, kaşık ile vermeye çalışıyorum
prim edamirasoker biberon değilde uçları var hızlı akış yavaş akış onları değiştiniz mi acaba benimki hızlıya geçince biraz daha iyi oldu
balyanakannesi_ prim 5 ay 6 günlüğüz düzelmedi düzelir gibi oluyor yine başa dönüyor. Hala uykusunda en fazla 120 yedirebiliyorum uyanıkken de biberonu unutmasın diye 30-20 ne yerse kârdır diyip yedirmeye çalışıyorum.
prim balyanakannesi_ bende şuan uykusunda 120 yedirebiliyorum en fazla uyanıkken bizimki de 30 yiyor maksimum yok mu bir çaresi anneler ya
balyanakannesi_ zeyneppyagmur gündüz iki saatte bir uyuyor uykusunda veriyorum uyanıkken de 20-30 işte keyfine göre yiyo
balyanakannesi_ prim bide işin ek gıda kısmı var biz mecbur kaldık başlamaya ek gıdayı görünce mamayı gözü hiç görmüyor istemiyor
gulayada prim düzeldi mi bebeğiniz benim de 4 buçuk aylık bebeğim ama sürekli uykuda yiyor ek gıda da ne yapacağım bilmiyorum
nez34 prim uykuda 120 içiriyorsan iyi aynı aydayız 2-3 saatte bır 60 yada 90 içiyor hatta çok nadir 90 içtiği 120 içmedi hiç doktor normal kılosu felan cok takılma dedı