Ssssraa Avent kullanıyorum çok pişmanım akıtıyor rengi soldu kolay temizlenmiyor vs vs. Şu renkli olanlardan bendeki, o kadar da para verdim resmen boşa gitti yenisini alacağım önerleriniz nelerdir?
ybk2019 Ssssraa kesinliklee nuk. Yeni aldım çok memnunum bebeğim çok rahat içiyor. Avent hiç.memnun kalmadım post açmıştım zaten
hulyaakin Ssssraa aventin aliştırma bardağı cidden kotü akitiyo vs o kadar paraya yazık ama oglum avent pipetliden su iciyo su an onda koku akıtma vs sorun yasamadim hic mamajoo da denemistim aliştirma bardaği olarak ama sevmedi onu pipetlisini öneririm aventin😊
hulyaakin Ssssraa ben 9 aylikken verdim oglunuz belli eder aslinda benimki bardagini kaldirmayip oyle cekmeye calisiyodu mesela🤦♀️
Ayazhan-1302 hulyaakin aaa bnmkide kaldırmıyor hep bn kaldırıyorum yeni almıştım yaa pipetliye mi geceyim pipetide çekmeyi biliyor aslında:/
hulyaakin Ayazhan-1302 ben oyle yaptiğı icin gectim pipetliye hem uzun sure kullanilacak sonucta yegenim 2 yasinda pipetli sulukla su iciyo hala Her halukarda alacaktim biraz daha erken almis oldum😊
hulyaakin Ayazhan-1302 aventin pipetlisini kullaniyorum indirimlerde varken hazir magazalarda ucuza alabilirsiniz😊