tugcezeynep89 Kızlar 17 ay 17 günlük kızım var yaklaşık 2 haftadır gece uyumak istemiyor herşeye inat mama yemek yemek istemiyor herşeyi fırlatıyor ne kucak ne ayak hep ağlama . Bu atak mı acaba başına gelen var mı
dertlikaval tugcezeynep89 19 aylık son 1 1.5 aydır böyle basen düzeldi gibi oluyor bir bakıyorum yine aynı 🥹
aannnnee tugcezeynep89 bizimde 16 ay 18 günlük. Zaten iştahsız bir bebekti. Bu ara iyice yememeye başladı.
askbebegimmbenim tugcezeynep89 17 aylık olacak 1 haftadır bebeğimi tanıyamaz oldum. Sinirleniyor ağlıyor mız mız sıkılıyor herşeyden 5 dk. Uyku desen rezalet geceyi gündüz gibi yaşıyor resmen bittim
3kedili2bebekli tugcezeynep89 kızım 16.5 aylık gece nerdeyse hiç uyumuyor ağlamıyor yanindaysam ama uyumuyor beşikte dönüyor kalkıyor sohbet ediyor benimle ama uyumuyor en son sabaha karsi bayılıyor 2 haftadır böyle azilari çıkarıyor pes peşe ona bayladim ben
tugcezeynep89 Ya bende çalışıyorum 1 aydır bakıcı ablayla güvenilir tanıdık biri alıştı da neden böyle yapıyor anlamadım atağa yordum bende doktora götürsem ne dicek ki