kalkbircaykoy gzmbzgyk bir şey olur ya da olmaz diyemeyiz. Biz yaptırdık riske atmadık. Bu tamamen sizin tercihiniz.
ecem16600 gzmbzgyk eşimin yengesinin akrabası rotavirüsten vefat etmiş böyle bir risk olduğu için yaptiriyorum sağlık ocağında da önemli bir aşı imkanınız varsa yaptırın dendi
eceninannesiiii gzmbzgyk büyük çocuğumda yaptırmadım ,3 yaşında rota oldu ,hastaneye yatmadık ama ağır atlattı …İkinci çocuğumda riske atmadım ve yaptırdım …İmkanınız varsa yaptırın derim
Minikkelebek_ gzmbzgyk ben yaptırdım çok şükür rotaya yakalananlarla teması oldu ama bulaşmadı. Aynı sene doğum yaptığım arkadaşım yaptırmamayı tercihi etti kızı 2 veya 3 kere rota virüse yakalandı. Yaptırmadığına çok pişman oldu. Ama bu herkeste böyle olacak değil. Karar tabi sizin
ecem16600 gzmbzgyk biliyorum biz 2300 verdik ben sağlık ocağına sordum bu aşı yapılmalı diye maddi imkanınız varsa yaptırın dediler
sudenrfidan gzmbzgyk siz eczaneden alıyorsunuz aşıyı sağlık ocağındaki hemşireler yapıyor bizde 6 aylığız rotavirüs ve menenjit ikisinide yaptırdım