escenko Selam kızlar. Egzema ya çözüm bulan var mı? Ctesi doktora gideceğiz ama belki tecrübeli vardır dedim. Kızım 5 aylık . Kolunda var bepanthol ve hametan denedim ama geçmedi. Alerji falan olabilir diyorlar da okuduğum kadarıyla. O iş nasıl oluyor diyelim ki bebeğimin yumurtaya alerjisi var daha ek gıdaya geçmediğimiz için benim yediğim etkiliyor onu sütümden dolayı yani.. e peki bu çocuk alerjisi olduğu şeyi hiç mi yiyemeyecek? Tadım yaptıramayacak mıyım:(
aylaa26 escenko egzama farklı alerji farklı döküntüler eğer alerjiyse doktora götürün alerji testi yaparlar atıyorum yumartaya alerjisi çıkarsa emzirdiğiniz için siz diyete giriyorsunuz ek gıdada vermiyosunuz malesef belli bir süre . Alerji büyüdükçe geçebiliyor yada tamamen kalıcıda olabiliyor.
kalkbircaykoy escenko benimde oğlumda var doktora söyledik ek gıdadan sonra alerji için bakalım dedi. Arada bir sönüyor gibi oluyor sonra tekrar artıyor. Sensiderm kullanıyorum kaşıntıyı alsın diye.
lceLady escenko sizin diyete girmeniz lazim eger egzama ise Su an süt ve yumurtayi kesin gozlemleyin bakalim nasil olacak Annem fonksiyonel tip beslenme uzmanina gidiyor Yukaridaki saydiklarimi yemiyor 21 gündür kasintilar ciddi oranda azaldi
ysmnbdj escenko benim kızıminda alerjik egzaması var alerji testi yapıldı kandan yumurta ve antep fıstığına alerjsii varmış şuan diyet yapıyorum içinde yumurta olan gıdaların hiçbirini tuketmiyorum 4 ay 20 gunluk
aylaa26 escenko umarım değildir çünkü çok zor benim egzamam var alerjim olan birsrğ şey var herşey bana dokuyor mesela . Suan bebeğimde aynı benim gibi doktorlardan çıkamıyoruz 😢
escenko kalkbircaykoy gece çok sık uyanıyor acaba kaşındığı için mi? Sensiderm iyi geliyor mu ben de normal Bepanthol baby sürüyorum
kalkbircaykoy escenko benimkide çok uyanıyor ama yenidoğandan beri sık uyandığı için egzamaya bağlamıyorum açıkçası. Belki sizin bebeğinizde o şekilde olabilir başka bir durumu yoksa. Sensiderm kaşıntıyı aldığı için iyi geldi bize ama tamamen egzamayı yok etmiyor.
ysmnbdj escenko ben egzamaya çözüm bulamadım kortizonlu kremde kullandık ama pek fayda görmedim tekrar çıkıyor bu sefer başka yerden doktor katı sıvı vazelin karışımı verdi vücudu sürekli nemli olsun diyor ama ondada pek fayda yok sürekli kaşınıyor çocuk
ysmnbdj escenko maalesef bende çözüm bulamadım Bepanthol sensiderm kullanıyoruz kaşıntı için ama etkisi bitince tekrar başlıyor 😕🥺özellikle kulak arkası ve boyun kısmına eli yetiştiği için kendi kaşıyor engel olamıyorum üzülüyorum
gzdetnrkl 3,5aylık oğlumdaki Egzama için çocuk doktoru ve alerji doktoru minidolin adında nemlendirici losyon önerdi eğer geçmezse alerji kontrolü yapılacağını dile getirdi doktorunuza sorup denemekte fayda var (alerji belirtileride vardı )