Tubasu Kızlar tardım edün bana kaynanam ve görümcem yeni ev aldılar tasınıcaklar ev hediyesi almak istiyorum sizce ne almalıyım. Bende yeni eve geçtim hoş onlar bana Birsey alıp getirmedi ama olsun ben almak istiyorum
Sogukbaklava Tubasu Ben sorardım bi kaç hediye belirleyip. Mesela kahve makinesi yoksa olabilir yada nevresim takımı veya güzel bi tabak seti . .
incinare Tubasu güzel bir pasta seti olabilir veya 6 kişilik yemek seti veya bir çay seti ben olsam görümceye çay seti kaynanama pasta seti alırdm çokta pahalı şeylerde diil onlar getirmemiş sonucta
bitboylum Kullanacağı bir şey almalısın bence tepsi,dekorasyon ürünü,böyle kristal tarzı şekerlik gibi
Tubasu Kanamama çok sade öyle nevresim falan kullanamaz kahvede içmez evinde bir sürü tabak bardak var
NatashaRomanoff Tubasu merak ettim onlar size almamışlar siz neden almak istiyorsunuz? Mesela aldınız, aldığınız şeye burun kıvırdılar attılar bir kenarı daha da üzmez mi bu sizi? Size incelik yapmayan sizden de bir şey beklemiyordur sanki ben mi köyü düşünüyorum. 🤔