elizz_momm Moderatörler neler yapıyorsunuz mesela ne zamanları giriyorsunuz forma görevleriniz ne ve nasıl oldunuz avantajları neler çok merak ediyorum 😂
myavocado elizz_momm Merhaba annemiz, takip ederseniz forumda, dönem dönem moderatör anne olmak için başvuru postu açılıyor.
denizalismom elizz_momm Moderatör Nedir? Forum içeriklerini yönetir İçerik üretir Tartışmaları yönlendirir Moderatörlük gönüllülük esasına dayanır. 🌸
momas elizz_momm momda olmuştum bir ara gerçektem çok zor sürekli başlık düzeltiyorsun olmazsa olmadı diyorlar baştan yapıyorsun. Ben daraldım bıraktım
lAmMelodi SevimliHayaletCasper Iyiki varlar biri hakaret etse hop bildir gelsin askı 🌸Kafan rahat ediyor😁
lAmMelodi SevimliHayaletCasper Bildiriyorlar işte yöneticiler çok az giriyorlar buraya gelince onlarda şok oluyor bildirilere bak diye😂😂🤣🤣
momas ReisinKizi hamileydim o sıra ne biliyim öyle uğraştırıcı olduğunu ayy düzeltiyordum olmadı böyle böyle yap diyorlardı
[silindi] elizz_momm belirli zamanlarda simsekli olmak icin basvuru postu aciliyor uygun bulunursaniz oluyorsunuz Gun icinde cogunlukla aktiflik gerektiriyor Icerikleri postalari duzenliyorlar ( not happykids in eski bir simseklisi)🫡