Hmzamom Kizlar ya burnumun üstü delik delik duruo peeling maske ne varsa yapiyorum gül suyu falanda kullaniyrm gözenek sıkılaştirici yaptiginiz şeyler yada kullanip memnun kaldiginiz ürünler var mi leke için expigment kullaniyrm acaba bu krem mi yapti boyle
Minionbiranne Hmzamom canım bende aynı dertten muzdaribim ama Benin öyle cok yok buz tutuyorum deneyebilirsin
Deletedmom0028 Hmzamom bende ne yapsam kızarıyor ben son bir kil aldım sözde herkes memnun fiyatıda iyiydi ama yüzümün her yerine sivilce yaptı. Maya maskesi yaptım yok kakao maskesi pirinç yaptım yok. Hassas cilde ne olur bilen varsa bana da yardımcı olsun 🙏
Deletedmom0028 AhmetAras hassas ciltlere işe yarıyor mu bu maske ne yapsam ya yüzüm kıpkırmızı oluyor en son kil aldım her yerimde sivilce çıktı.
Hmzamom Deletedmom0028 kil bi ara kullaniodum cnm gülsuyu ile guzeldi ama simdi kil bulamadim memlekete gidince alcam artik
AhmetAras Deletedmom0028 Evet kil maskesi zaten hassas ciltlerde önerilmiyor kuruyor zarar veriyor cilde. Yumurta beyazı da alerjik bişey bilmiyorum ya belki oda kızarıklık yapabilir. Kosmetolojiye gitseniz onlar en doğrusunu gösterir yaparlar.
Deletedmom0028 Hmzamom beyaz kil mi canım ben maskesini aldım beter etti. Hamileyken cildim güzelleşti tam tersine ama şuan her yerim gözenek gözenek kırk siyah nokta oldu burnum.