blueringer Herkese merhaba, diş enfeksiyonu nedeniyle augmentin verdi doktor antibiyotik. Başına gelen var mı? Sütten bebeğe geçer ama zararı olur mu, kullanıp sorun yaşayan oldu mu?
Sunismyson blueringer augmentin emzirirken kullanılabiliyor. Sezaryenden sonra doktorum vermişti. Büyük hastalık geçirene kadar onu kullandım elzem durumlarda fakat etki etmeyeceği durumda kullanmam gereken başka bir antibiyotik sebeniyle emzirmeyi bırakmak durumunda kalmıştım canım güvenle kullanabilirsin.
kadglu blueringer merhaba bende dış ağrısından augementin kullandım. Hatta dün gece kulak ağrısı ve sağ tarafı hissetmeme sebebiyle gecenin köründe dış acile gittik enfeksiyon var dedi bu sefer de iğne verdi antibiyotik. Elbet bebeğe geçiyor bende emziriyorum ama biz iyi olmalıyız ki onlar da ayakta Dursun. Yarım saat önce yine ağlama krizine girdim ağrıdan Allah kimseye vermesin dış ağrısı kadar kötü birşey yok
Mommyhann blueringer hem hamilelikte hemde emzirirken 2 3 kez kullandım dişten dolayı bi sorun olmadı
blueringer Sunismyson çok teşekkür ederim 🥰 Sağım yapmaya ya da saat tutup 3-4 saat beklemeye gerek yok öyleyse değil mi beneğim daha 50 günlük