AydanGezer Merhaba bayanlar. Sütünüzü nasıl muhafaza ediyorsunuz? Sütünüzü sağıp saklıyor musunuz? Süt torbasını önerdiler? Nasıl kullanıyorsunuz? Fazla sütünüzü nasıl değerlendiriyorsunuz?
arttenda Lansinoh süt saklama poşeti kullanıyorum. Üzerine tarih ve kaç cc olduğunu yazıp buzluğa kaldırıyorum.
Bulin Bebeğim prematüre olduğu için bir ay sürekli sağdım. Artık evimizde olduğumuz için sağmıyorum. Baby&me süt saklama poşetleri ile sakladım.
arttenda AydanGezer dondurucudan çıkardığım sütü hiç vermedim şimdiye kadar. Henuz gerek duymadım. Dolabın altında beklettigimi verdi ama eşim bir kaç kez benmari usulü ısıtıp. Buzluktakini de aynı şekilde benmari usulü eritip ılıyıp verebilirsiniz
Bulin AydanGezer Biriken sütü işe başladığımda biberon ile verdirmeyi planlıyorum. Meme reddi yaşamaya başlarsak kaşıkla verdiririm.
Emiri Bende bişey sorabilirmiyim önceden artık diyelim sütü sagıp donmuş olan sütün üstüne sonraki sagdıgımızı koyabilirmiyiz ki
arttenda Emiri Hayir ayrı ayrı saklayabilirsiniz farklı zamanlarda sagdiginiz sütleri. Ama içirmek istediğinizde icirmek istediginiz kadarini aynı anda cözdürüp içirebilirsiniz.
YagmurunAnnesi Ben buzluktaki sutu 1 gun oncede dolaba cikariyorum. Sut tamamen eridiginde cezvenin icerisine su koyup biberonu da icine koyaarak ocagin altini yakiyorum oyle isitiyorum