leoleoleo Merhaba hanımlar bayramdan 2 hafta önce sosyal yardıma gidip sed yardımına başvurdum.Eve bakması için memur gönderıyorlarmıs.Eve gelmeden önce arıyorlarmı acaba? Ögrenebılırmıyım .Ayrıca dışarıya ckmıyorum gelirler dıye kaç gün içinde geliyorlar ??
birprensesanesi leoleoleo hayır aramıyorlar direkt geliyorlar sorular sorup gidiyorlar 15 gün içinde gelmişlerdi bana
Ynsm leoleoleo arıyolar canım haberin tlfnundan olsun yeterli galiba ortalama 15 gün için de geliyolar bende başvurdum aradılar müsaitlik durumu sordular geldiler on dka içinde
leoleoleo birprensesanesi sosyal yardımdan başvuru yaptım ama e devlette görünmüyor .Sizinde bylemıydı
OLaaBalito_ kalkbircaykoy eşim sigortalı başvuru yapabilir miyim yinede w devlette yapmıştım red edildi. Daha önce
kalkbircaykoy OLaaBalito_ sed yardımı çocukların kurum bakımına gitmemesi adına aileyi desteklemek amacıyla verilen bir yardımdır. Dolayısıyla sizinkinin olumlu değerlendirileceğini sanmıyorum yine de şansınızı deneyin tabi.
leoleoleo kalkbircaykoy bayramdan 2 hafta önce sed yardımına basvurdum ne gelen var ne giden e devlette görünmemesı normalmi ewe geldıkten snramı görüncek benı aydınaltanılırmısınız?
kalkbircaykoy leoleoleo size dönüş yaparlar mutlaka beklemede kalın. E devlette bazen gözükmeyebiliyor. Eğer merak ediyorsanız bulunduğunuz ilçedeki kuruluşu arayabilirsiniz.
leoleoleo kalkbircaykoy İnsallah ya çok emek werdım bu yardımı alabilmek için .Peki bir sorum daha war .2,5 yaşında oğlum war .yaslı babannemle yaşıyorum .tahmını ne kadar alırım .bırde ewe baktıktan snra ne zmn ücret yatırıyorlar 🥹😅sorunlarımla sizi sıkıyorum ama hakkınızınhekal edın