tako Kızlar kızım 2 ay 18 günlük mama ile besleniyor gaz problemi ne zaman geçer bir de çok gazlı mı değil mi anlamıyorum nasıl anlaşılır
hava12 tako maalesef ilaçlar da etki etmiyor benim bebeğim de gazlı bir bebekti masaj yaparak gazını alıyordum egzersiz de iyi geliyor 4. Aydan sonra düzeliyor biraz daha sabredin bian önce geçer inşallah gaz sorunu
MayaliHamur tako benimkide çok gazlı bir bebekti alerjiden dolayı daha da huzursuzsuz gazlıydı 3.5-4 aylıkken geçti çok şükür bizde gün saydık valla
tako hava12 gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi lohusa depresyonundan çıkamadım gaz sorunu bitmiyor Napıcam bilmiyorum
hava12 tako kötü düşnmeyin elbet geçecek bu günler biraz daha sabredin 🌸 ailenizden birileri varsa yanınızda size destek olsun en azından yükünüz biraz da olsa hafifler kendini sakın kötü hissetme güzel anne bebeğinin sana ihtiyacı var🌸
bolgn Tam bununla alakalı post açacaktım. Gerçekten her beslenme sonrası gaz çıkarmaktan çok yoruldum. Ne zaman emzirip yatırıcam artık.. her bebek farklı evet ama tahmini kaçıncı aylar rahatlanıyor bu konuda🥹
MayaliHamur tako yüzünve boyun kısmı çok döktü huzursuzdu kakası mukusluydu sonra diyete başladım kendim doktora götürdüm kan testi yapıldı ve süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı