annelerim selam , prezervatif+ geri cekilmeye ragmen hamile kaldigimi ogrendim dun sabah, inanin evliligin ilk iki senesi sadece geri cekilmeyle korunup hamile
kalmayan ben korunarak nasil hamile kaldigimin sokunu atlatamiyorum. 16 aylik bir oglum var dogdugunda kolikti ilk 3 ay sadece 7/24 agladi ve surekli
hastane hastane gezdik hic susmuyordu beni asla emmedi ebeler tuttum cocuk meme reddi yasatti bana ve psikolojim ta o zamandan gidik bir halde. asla kilo veremedim 85 kiloyum goguslerim 100 beden ve neredeyse kasıklarıma sarkacak once meme kucultme ameliyati olup sonra zayiflayacaktim oglumude 2.5 yasinda krese verip biraz kendimi toparlayacaktim. birde cocuk gelisimci oldugum icin hic rahat anne olamadim
surekli her hareketini inceleyen bir anneydim
oglumun bunu neden yapti? acaba normal mi
bu hareket gibi.. hatta bu sebepten terapi
bile aldim mesleki deformasyon durumu anneligimle catisinca isin icinden cikamadim cunku. ben simdi ne yapicam inanin bilmiyorum dunden beri agliyorum gercekten bilmiyorum. ne fizigim ne bunyem hic bir sekilde kaldirabilecegimi dusunemiyorum. ve her zaman asla derdim cunku cocugum dogdugundan beri zor suan koltuk unite tepelerinde huysuz bir cocuk birde ben desteksiz bir anneyim yardim ya imdat 🥹