Bnsu14 Kizlar dün ilk defa fotograf maksadyla yüklemiştim ama baya soru soruyorsun cevapliyor falan ay hosuma gitti bi ama korktum böyle normal mi bişey falan gelmesin sonra başıma 😂
rroselightt Bnsu14 Ben sürekli kullanıyorum mükemmel bir şey. Bebek uyku saatleri tablosu oluşturtturuyorum, ek gıda soruyorum. Bebek dışında da baya yardımcı oluyor her konu da. Google’ın gemini var, o da baya iyi 😄
damlaozzz Bnsu14 Ben evdeki malzemelerle ne yaparım diye tarif sordum onu cevapladı işe yarar bu uygulama 😀
ahlelele_ahlelas rroselightt ben de uyku rutin tablosu oluşturdum, sonradan kafası karıştı hepsini brbirine kattı. Çok sinir oldum. En son özür diliyordu 😅
Bnsu14 helloandmom ucretsiz olarak indirdim oyle devam etti ucret talep etmedi ama bilmiyroum ucretli miii sonrasi
rroselightt helloandmom Bnsu14 Ücretsiz evet, ücretli versiyonu da var ama genelde şirketler kullanıyor onları. Ücretsiz gayet iş görüyor
aylaa26 Bnsu14 diyet listesi oluşturmak istiyorum diyin nasıl beslenmek istediğinizi soruyor 2 öğün mü 3 öğünmü ana öğün istiyormısun gibi hedefin kilo almak mı vermek mi diye soruyor ona göre liste atıyor size 😂
ayisit Bnsu14 mükemmel bir şey gerçekten, ben ücretlisini aldım aylık 500 lira ama bence değer. Her şeyi ona soruyorum kan tahlillerini bile 😂