Minigim38 Bu fiyata bilezik var mıdır yada bu fiyata ne alabilirim.. arkadaşım bilezik var sarraflara bak dedi var mıdır bu fiyata
SevimliHayaletCasper Minigim38 yani bu fiyata olsa bile ip gibi falan olur heralde ufalanır gider. Gram altın bile küçücük incecik 3800 civarı fiyatı
Minigim38 Madamehappyyyyy Kumpr küpe de etmez galiba bi arkadaşım git bilezik al dedi bende buna bilezik etmez sen hangi devirde kaldın dedim😅 sarrafa git bak dedi gitmeye çekindim rezil olmayım diye önce size sorayım dedim Ogulluana SevimliHayaletCasper
Minigim38 denizalismom dimi ya arkadaşım sarrafa bak görürsün dedi kendinden emin 😅bende rezil olmayim önce size sorayım istedim😅
selambengeldim Minigim38 3 bine Çelik bilezik olur anca 😄 yani olmaz sanmıyorum gram altın nerdeyse 4 bin olmuş. Küpe alabilirsiniz anca oda 8 ayar falan
Minigim38 deleted20517 isimli kolyemde var ben en iyisi kendime yada bebeğime kıyafet alıyım sarrafa gidip rezil olmak istemiyorum 🤣🤣
Madamehappyyyyy deleted20517 İsimli kolyeler de pahalı ki. 🥲Kardeşim nişanlısına aldı aralıkta 28 bin ödemişti.