deleted20517 Kızım 3 yaşında ve yatağını değiştirmeyi düşünüyoruz yakında bı bebişim daha olucak eşim diyorki ikisine Montessori alalım,ilerisi içinde idealmidir montesorri veya kaç yaşına kadar yatabilir sizce fikirlerinize talibim
livanurvealpinannesi61 deleted20517 Montessori 7-10 yaş için uygun demişti bana bir firma sahibi. Benim kızım 6 yaşında ben karyola aldım yavru yataklı 4 yıldır da kendi yatağında yatıyor.
bittercikolata__ deleted20517 eşimin kuzenigil yaptırmıştı baya büyüktü ama eşimin boyu 1.83 o bile sığdı kendileri yaptırınca da sağlamdı yani baya bı kullanırlar diye düşünüyorum
aylaa26 deleted20517 biz bebeğimin odasını alırken montessori aldım suan küçük oldupu için park besikte yatıyor ama sehir dışından kardeşim annem vs gelirse montessori yatakta yatıyor bildiğimiz tek kişilik yatak gibi zaten bende yatmıstıö bir kaç kere uzun süre kullanılır
Mommyhann deleted20517 geçen yz yaptırdım ben montesori yatak bazen oglumla bende uyuyorum 15 yaşına kadar iş görür bence önemli olan sağlamlığı
deleted20517 livanurvealpinannesi61 10 yasa kadarsa çok iyi,peki sizin kullandığınız karyola olan kaç yaşına kadar,görsel atma şansınız varmı
livanurvealpinannesi61 deleted20517 benim aldığım genç odası istediği yaşa kadar kullanabilir çilek mobilyadan aldım flower serisi bizim ki mobilyası çok kaliteli
deleted20517 bittercikolata__ çocuklarımızda sığar ozaman maksadımiz uzun süreli kullanmaları,peki mağazada falan alırken istediğimiz ölçüyü verebiliyoruz demi
deleted20517 aylaa26 yaa öylemi, dayanıklı mi diye şüphe ettimde gelen yorumlar mutlu etti beni, teşekkür ederim
Nacafa deleted20517 ben trendyoldan aldım baya ölçü seçeneği vardı bize en uygun ölçü buydu. Mobilyacıda yaptıracaksanız o da istenilen ölçüyle yapıyordur. Birde boyasız alacaksanız zımparalanmış olmasına dikkat edin kıymık çıkma durumu olabiliyor
bittercikolata__ deleted20517 onu hiç bilmiyorum canım ama verebilirsin bence. Eşimin kuzenigil kendileri yaptırmış içinde dolap, sifonyer faalnda vardi
deleted20517 Mommyhann bencede sağlamlık çok önemli,siz nerde yaptirdiniz acaba ve nasıl bı model yaptırdınız,zahmet olmazsa görsel ekleyebilir misiniz banada fikir olsun
Mommyhann deleted20517 görsel eklemeyi bilmiyorum ama instagram isim vermek yasak değilse sayfanın ismini yazabilirim