rroselightt 8-9 aylık bebeleriniz ne kadar uyanık kalıyor? Benim bebik 8.5 aylık, 2 saat sonra uyumak istiyor, huysuzlanıyor ve yarım saat bir şey uyuyor. 3-3.5 saat dayanması lazım yazıyor internette
momas rroselightt internnete gece 6 saat açta kalır diyor ama benim 8 aylık olacak 1.5 saatte bir emiyor 😣😣😣😣
gizemaylam rroselightt internet felan hikaye ya benim bebek sabah 5 den beri ayakta 10 saattir 1 saat bile uyumadı düşün 7.5 aylığız
rroselightt goldengate Artık yattığı 3. uykuda gece uykusuna geçmek istiyor. 2 saat oturup yarım saatlik 2 uyku yapınca akşama kadar oyalamak çok zor oluyor bir de 😪
goldengate rroselightt oyalama sorunu benimde canimi sıkıyor biliyomusun uyutmaya calistigim sure uyku suresinden daha fazla gelde delirme😂
elifgibii rroselightt benim bebiste öyleydi 8 buçuk aylık. İki gündür iki uykuya düşürdüm alıştı da hemen ama uyku sürelerini uzattım ilk uykusunu 1.5 saat falan yapıyor ikinci uykusu 1 saat bazen 45dk. Şöyle daha net yazayım 8de uyanır 11de ilk uyku 12.30 uyanır 16.00 ikinci uyku 17.00da uyanır 19.30/20.00 arası gece uykusu geçiş
rroselightt goldengate Valla bebek bakımındaki en zorlanacağım şeyin bebeği uyutmak ve uykuda tutmak olacağını düşünmemiştim 😅
goldengate rroselightt birde serum fizyo ile burnunu temizlemek ikisindende nefret ediyorum birdaha cocuk yapmicam🤣
momas goldengate bizde bu aralar bez değiştirirken it dalaşına giriyoruz neden anlamadım her gün bişey yükleniyor çocuğa
rroselightt momas Ay benimki de öyle. Eline bir şey versem de durmuyor sürekli emekleyip kaçıyor 🤦🏻♀️
melikedefne momas benim bebeğim de vücuduna sürdüğüm nemlendirici kremin şişesine bakmayı çok seviyor😃
senbuket Ayyyyy bende burdayım sekiz aymız yeni bitti iki maksimum iki buçuk saatte gündüzleri uyumak istiyor ve sadece yarım saat geceleri de hep memede en fazla uyku süresi bi saat memesiz
rroselightt senbuket Benimki de öyle ya. Uyku eğitimi vereyim diyorum ama fazla yemiyor, kilo alımı minimumda. Açtır da olabilir diye veremiyorum da eğitim 🥺
yase_crn rroselightt güzelce uyursa dinleneceği için kilo alımı da artabilir. Geceleri rüya öğünü yaparsınız.