hira0502 26 aylık bebeğimi son bir yildir araba tutuyor uzun yoldada aynı 1 saatlik yoldada aynı. Her seferinde üst baş perişan oluyoruz. Bi arkadaşım şurup verdi ama sanırım oda işe yaramıyor. Ne yapabilirim böyle birşey yaşayan var mı
defnevedoruk hira0502 maalesef benim kızımıda tutuyor tam 2 yasında pazartesi günü 1 saat yola gittik şurupta aldık ama bir işe yaramadı mahvoldu cocuk
ZeydsMom hira0502 kurdu varmi? Ben kucukken araba tutuyordu kurdum varmis onun tedavisini olduktan sonra bi kere bile araba tutmadi .
Aaayyssee hira0502 ah benim kızımda iki yaşında son altı aydır falan tutuyor konuda bu hafta iki saatlik yolun son yarım saattinde kustu yine mahvoldu 🥺 çözümü varsa beklim bende burda
Aysimakusum hira0502 göbek deliğine çapraz şekilde yara bandı yapıştırıyorlar işe yaradıgını söyleyen var deneyin bi olmadı
hira0502 defnevedoruk bende şurup kullandım ama hiç işe yaramadı. Sabah erken saatte aç karnına yola çıkınca birşey olmuyor. Bi keresinde sadece meyve suyu içmişti onu bile kustu
Ertugggg Ayyy benim kız kardeşim 12 yaşında hala araba tutuyor ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Bunu mutlaka doktora danışın belki farklı bir ilaç verir
hira0502 ZeydsMom onu hiç bilmiyorum nasıl biliyorlar kurt olup olmadığını. Mide bağırsak kurdu gibi bişey mi
ZeydsMom hira0502 evet benim lamblia kurdum vardi . Cogu zaman kurtlar bulanti yapiyor. Ben asiri zayiftim mesela . Ne yersem oturmazdi canima sanki. Tesadufen anlasilmisti kurdum. Diski testi veriliyor