Tazeanneyimbenn Zaten annelerin pek vakti yok şahsen ben kızımı ancak uyuturken foruma bakabiliyorum bi yandan ninni açık ama tam bi yazı okurken şak diye reklamın girmesi ve ninniyi kapatmasından bıktım artık dakika başıda çıkmaz ki !!!
Ozooo Tazeanneyimbenn Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
nursnmh Tazeanneyimbenn uygulamadan soğudum ve eskisi kadar aktif degilim hersey reklam reklam reklam bu nevya tadı kaçtı Bunun için post acacaktim sana denk geldim. Teşekkürler
iremdemirr18 @Tazeanneyimbenn o kadar haklısın ki böyle bi post açıcaktım yine reklam çıktı sinirlendim çıktım uygulamadan yani tam bi saçmalık burda reklamın ne işi var Allah aşkına????
Ozooo Tazeanneyimbenn Tazeanneyimbenn reklam Google tarafından otomatik olarak oynatılmaktadır ücretsiz kullanılan her uygulamada mevcuttur bizlerde sizin gibi reklam görüntülüyoruz annemiz 🌸