iremomerkids Merhaba bebeğim 7 aylık ek gıda dönemindeyiz. Tavuk suyundan şüpheleniyorum iki kere çorba vermiştim ikisinde kızarıklık artarak böyle oldu ama başka biseyden mi bilmiyorum. Alerji döküntüsü böyle mi oluyo biraz kuru egzama gibi bilgisi olan yazabilir mi? 😶 https://imgyukle.com/i/CejPEn
momas iremomerkids süt ürünü canım 8 aylık olacak hala vermedim geçenlerde labne yedirdim kustu gene ara verdm
Ertugggg Alerjiye benziyor yine de test yapılmalı biraz ferahlaması açıksından tavuk etini ve gerekirse yumurtayı kesin . tavuk etine alerji varsa yumurtaya da olabiliyor
iremomerkids Test daha önce yaptırmıştık ama testler malesef doğru cikmayabiliyomuş süt, yumurta, gluten testleri temiz gözüküyor. Alerji döküntüsü nasıl bişey bilmediğim için buraya sorayım dedim bende
Ertugggg iremomerkids Teste yoksa da alerji olabilir. Bence biraz daha gözlemleyin misal 1 hafta tavuk vermeyin eğer düzelirse tekrar bir deneyin en iyi doktor sizsiniz şuan malesef alerjik testler bazı çocuklarda sonuç veriyor bazısında vermiyor
iremomerkids momas oy kıyamam bu bebislerin bünyesi gerçekten çok hassas zaten kısıtlı şey yiyolar bide alerji olunca daha da kısıtlanıyoruz 🙈
momas iremomerkids evet yani yoğurt peynir hiç yemedi ama beterin beteri vardır diye çokta takmıyorum🥲