FtsCvlk Kızlar selam. Kızım 7 ay 21 günlük ve bugün altını değiştirirken kakasını açık gri renk yaptığını gördüm. İnternette de safra ile ilgilidir yorumlar var. Yaşayan var mı acaba ? Yada bilgisi olan?
cerosk FtsCvlk 2 yaşındayken benim kızımında başına gelmişti korkuyla hemen acile gittim. Patates, yoğurt falan çok yediyse ondan olabilir dediler gönderdiler. O gün yememişti aslında ama sonra da bir şey olmadı düzeldi
leylali22 FtsCvlk burada kim bizde de oldu birşey olmadı dede bile ihtimallere güvenmeyin ciddi bir sey çıkabilir sonuçta en yakın çocuk doktoruna gidin bence
FtsCvlk cerosk bu aralar gerçekten yoğurdu da çok yedi. Bekleyeyim o zaman tekrar olursa acile giderim
Momgokce FtsCvlk şuan bizdede oldu sabah patates yedi ama 9 aylık çimento rengi gibi ne dedi doktor size
Ball- FtsCvlk merhaba gıttınızmı doktora bugun bebegım de grı kaka yaptı ama cok ayran ıctı 9 aylık acaba ondan mı oldu
FtsCvlk Ball- evet. Yoğurt ürünleri yapabiliyormuş. Bize gaita testi yaptılar. Sonuç temiz çıktı ama güven vermedi. Ankara da bir doktor daha var. Ona tekrar gideceğiz
Ball- FtsCvlk bugun hıc vermedım bır ıkı gun daha vermıcem tekrar aynı olursa bende gidim cok tesekkur ederım
FtsCvlk Ball- biz bugün tekrar gittik ve kan verdik. Doktor tekrar sordu yoğurt yada patates yedi mi diye. İstersen akşam sonuç almaya gideceğim. Tekrar dönüş yaparım sana da
FtsCvlk Ball- hiç bir şey çıkmadı şükür. Ek gıda yada diş çıkarma sürecinde olduğunuz için olabilir dedi. Beyaz yada siyah korkulan kakaymış. Açık gri kaka enfeksiyon belirtisi olabilirdi ona da kanda baktık zaten, herşey yolunda dedi. Yazarken yoruldum 😂