duam_liya2024 Anneler 24 günlük bebeğe kaç ml mama verilir internette 60-90 ml arası diyor ama çok mu fazla gelir
huma216_ duam_liya2024 çok fazla 90 nedir en fazla 60 ben 30 verirdim hafta hafta takip ederdim haftalık mama verme ccsi var zaten ama 90 fazla ben vermiştim bir kere tanzikli şekilde çıkartmıştım 90da
duam_liya2024 Evet bende 30-40 ml veriyorum ama bitirince hala elini emiyor gaz çıkarmıyor acaba doymadı mı diyorum 60 ml verince üstten ve alttan gazını çıkarıyor
Meryemdeniz duam_liya2024 o verilen ölçüleri bende çok buluyorum. Belki de sadece mama ile beslenen için geçerli bı ölçüdür. Benim ikizler 2 aylık şuanda anne sütüyle besleniyorlar arada mama da veriyorum günde 2 defa maxsimum onuda 2colcek yapıyorum. Çünkü az çok belli ediyorlar zaten biliyorum ki 3 ölçek yapsam tam bitirmeyecekler
besra11 duam_liya2024 ben ilk aylarda 30 cc veriyordum 3 saatte bir olarak sonra yavaş yavaş arttı dozu tabi mamayı emzirdikten sonra veriyordum ki halen öyle
duam_liya2024 Bende 1 mama 1 süt şeklinde ilerliyorum ama bazen mamada 30 ml verince gazını çıkarmıyor 60 ml verince çıkarıyor o yüzden acaba 30 ml le doymuyor mu diye düşünüyorum