smnbr atesnzm Bebem 1 yaşında. Hep molfix kullandım. Her çeşidini. Mavi paketleri çiş kokusunu hapsetmiyodu Sarıdan devam ettim ancak o da artık piyasada çok yok. Beyaz paketinden kullanıyorum. Ancak 1 yaşından sonra geceleri taşma yaptı molfix. O yüzden son 1 aydır geceleri prima takıyorum bende Hiçbirisinde pişik olmadı
atabey777 atesnzm molfix berbat bir bez hele primadan sorma asla begenmezsiin. Ben alma gafletinde bulundum ve bebeğin ıslak uyanmadığı bir gün geçmedi direk kullanmayı bıraktım. Goon tavsiye edebilirim
aslymom atabey777 gündüz molfix gece prima bağlayın kesinlikle hatta gece prima premium bağlayın gündüz normal molfix kullanın dışarı çıkarken de prima kullanılabilir
aslymom atesnzm primayla molfix kalıbı aynı pure softda primanın premium gibi ben çok beğenmiştim kalıbı da primanın premium gibi birebir aynı ya aynı bedeni alabilirsiniz önde küçük bir paket alın deneyin güzelse kalıp pure soft alın o bi tık daha büyük ama sızdırma yapmaz
aslymom tgcyi bebeğim 10 kilo 13 aylık olcak ama molfix 5 numara uzun süredir kullanıyor 4 bırakalı çok oldu 4 küçük değil mi ya ?
tgcyi aslymom benim bebegim 9 bucuk aylik belki boy farkindan dolayi olabilir bize 4 numara oluyor suan
meryem_kmr atesnzm baby turco kullandık ilk 4 numaraya kadar iyidi sonra sızdırıyordu molfixe geçtik. Gayet güzel valla memnunum. Üzerinde kilo aralığı yazıyor paketlerin. Kaç numara olması gerektiğine öyle karar verin, bi deneyin bence ne kaybedersiniz 💐
atabey777 aslymom valla molfix gündüz 3 4 saatte bile taşırdı asla almam bir daha. goon kullandım çok memnun kaldım. Prima çok pahalı maalesef aldık bir kaç kez ama her zaman indirim olmuyor. İki haftadır da sleepy ecologic kullanıyorum sıfır sızıntı çok memnun kaldım. Daha önce sleepy yeşil pakette almıştım aşırı kötüydü pis kokuyordu bez. Ama bu ecologic beğendim. 11 kilo 12 aylık olacak 15 gun sonra 5 numara kullanıyorum
kaymakliekmekkadayifi atabey777 goon sıvı kakayı emiyor mu acaba ? Bende pişik problemi yaşıyorum molfix premium aldım azalttı pişiği ama sıvı kakayı asla emmiyor gece bile çok sık değiştirmem gerekiyor. Prima almadan önce uygun fiystlılara şans vermek istiyorum da
aysebb atesnzm Ben pure soft kullanıyorum kızım 17 aylık memnunum. Hem ince hem beli lastikli rahat. İlk 6 ay mavi paketlerden kullandım sonra pure softa geçtim daha çok hoşuma gitti
ayisit atesnzm molfixten memnundum ama son 1 ay aşırı derecede pişik yapmaya başladı kanamalı şekilde o yüzden mecburen prima aldım
Zeytinpekmez atesnzm 3 ay Bnde prima kullandım sonrasında geceleri kullanıyorum sadece primauı ama taşırma sorunu çocuk büyüdükçe yaşamaya başladım . Sayamadığım kadar gece çişi taştığı için uyandı çocuk. Fon kullandım çok uzun süre sonra molfixe geçtim üzüldüm onca zaman kağıt kullanıyormuşım resmen. Molfix yumuşacık taşırma sorunu da yaşamadım ama ne kullanırsam kullanayım gündüz 3 saati geçirmiyorum bez değiştirmede