Sibel_ismet canım doktorumla görüştüm ( kendisine çok güveniyorum) şöyle dedi; 3 gün kuralını bütün herşey için uygula acelen yok dedi ilk yoğurt patates havuç balkabağı elma armut ver dedi bunları tatırdıktan sonra eğer alerjik reaksiyon yoksa başka şey tattırırken diğer verdiklerini ayrı verebilirsin dedi mesela patates havuçu tattırmıştın elmaya başladın sabah elmayı verip öğlen yada akşam patates havuç karışımı verebilirsin dedi. Muzu, yumurta sarısını, peyniri pekmezi 7.aya bırak dedi yumurtanın sarısının 8de 1ni ver önce sonra artırarak git dedi 7ayda bunları tattırırken önceki tattırdıklarını verebilirsin ama çok verme zorlama bunlar tadım doyum değil hala anne sütü ana öğünü bunlar bir kaşık olcak şekilde olacak , birde pekmezi yoğurtla karıştırma bütün etkisi gider dedi tek verebilirsin meyvesine koyabilirsin dedi. 8.ayda ilik suyu, kıyma giriyor artık yemeklerine dedi. Hatırlayamadığım meyve sebzeler olabilir 1 yaşına kadar kesinlikle vermemen gerekenleri bilmen en önemlisi dedi onlarda ; bal,süt,çilek,kivi,domates,portakal,bakla,patlıcan,tuz,şeker. Son olarak ek gıda ile birlikte su ver dedi onu da bi kaç kaşık şeklinde umarım yardımı dokunur 🤗