gg3848 myavocado ben de yakın zamanda alacağım ve kraft düşünüyorum nereden aldınız acaba indirim varsa ben de bakayım 🤗
myavocado gg3848 Ankara’dayım bebek adası mağazasından aldım her şehirde var mı bilmiyorum, ebbebek ve babymal i de dolaştım, Kraft için en uygun fiyat bebek adasında idi. Kraft Prince yi biz 10.500′ e aldık, Royal için verdikleri fiyat da 11.600 dü
zeynopella Convers markasının oto koltuğunu aldım bahsettiğin tüm özellikler var çok pratik çok kaliteli bir koltuk. Biz çok memnunuz tavsiye ederim. ☺️
cekubalim_ ikikizveanneleri merhaba benim bebeğim de 2 aylık ama oto koltuğa koyduğumuzda iki büklüm oldu. Sizde öyle olmuyor mu ki😕
Mervealk Herkese çooookkkkk teşekkür ediyorum 🥰🥰🥰🥰 hepsini tekrar inceleyeceğim. Bebişleriniz sağlıkla, güzel günlerde ,güzel yolculuklarda kullansınlar inşallah 🫶🏻
char Mervealk joie spin 360 0-18 kg isofix’li olan model. ADAC güvenlik testindeki puanindan dolayı bu markayı tercih ettik. 0-18 kg konusu da bir oto koltuğunu her yaşa kadar kullanmayı uygun bulmuyoruz o yüzden 0-28 aldık.Yoksa 36 kg’ye kadar olan modeller de var. Dönebilmesi; kemer baglarken, ve koltuğa otururken büyük kolaylık sagliyor
eceninannesiiii beequeen biz kullanıyoruz çok da memnunum..Kızım 5 yaşına yaklaştı hala içinde pek sever 😊
hayatsensin Mervealk 360 derece koltukları şuan kimse önermiyor sağa sola döndürdüğün anda ister istemez hareket mekanızması çalışıyor bilgınız olsun daha çok oto koltukta cam kenarına koyucagıjız zaman cama gelen bir plastık olmasına özen gösterin olası kasa durumunda alınan darbeyi azaltacak bende alıcaktım bir tanıdığımız trafik polisi bu şekilde bilgilendirdi bizi
hayatsensin Mervealk 360 derece koltukları şuan kimse önermiyor sağa sola döndürdüğün anda ister istemez hareket mekanızması çalışıyor bilgınız olsun daha çok oto koltukta cam kenarına koyucagıjız zaman cama gelen bir plastık olmasına özen gösterin olası kasa durumunda alınan darbeyi azaltacak bende alıcaktım bir tanıdığımız trafik polisi bu şekilde bilgilendirdi bizi.