Merhaba,
Maalesef bende 2 yıl ücretsiz iznimin bitmesine bu ay ile birlikte 3 ay kaldı, oğlum 25 aylık olacak bu ay, kreş araştırmalarım devam ediyordu, gönlüme göre bir yer buldum, artık sanırım kreşe başlayacak çünkü o kadar birbirimize bağımlıyız ki, dediğin gibi babasıyla markete yolladığımda bile pır pır ediyor kalbim. İmkanın varsa ve rahat geçimini yapabiliyorsanız tabi ki çalışma en iyisi, fakat çocuğumun geleceği garanti altına almak istiyorum dersen bence çalış. Ben evet dönüyorum diye, çok vicdan yapıyorum, şunu kodladım kendime, anne mutluysa bebek mutlu, çok şükür elhamdulillah o kadar şey yaşadım bir kere bile hissettirmedim, gönül bağında hissettiyse bilemem, oğluma böyle daha çok şey katacağımızı düşünüyorum, çünkü çok sosyal bir çocuk, arkadaş delisi, arkadaşı olsun saatlerce oynar beni aramaz nadir, o yüzden kreşi görmeye gittiğimizde çocuk gelişim uzmanı ile takip ettik, uzman görüşünden olumlu cevap aldık keza ne kadar doğru bilemem, 3 doktora sordum hepsi hazır dedi oğlum için, bu n önemlisi bir annesi olarak hazır mı diye sorduğumdan inan 24 aylıkken hazır değil derdim ama çocuklar günden güne aydan aya çok değişiyorlar, kreşten çıkardığımda deli gibi ağladı orayı istedi yani artık vicdanım rahat büyüyünce ee sen istedin oğlum diyeceğim 🤣🤣🤣🤣 çünkü biz 6 ay oyun gruplarına gittik, Ordan çıktık hep alanlardaydık, ben öyle etkinlik delisiyim ama şuan ona vereceğim bir şey kalmadı çünkü düz duvara tırmanıyo cinnet geçiriyorum🤣