ReisinKizi Marka çantalar saatler ne alınsa uyguna gelir ordan kızlar. Telefon uyguna gelmiyo burdaki fiyatıyla eşit oluyo ama saat çanta için durum nasıl bilen var mıı??
Betelgeuse_ ReisinKizi ünlü markaların çoğu daha uygun diye biliyorum. Giyim aksesuar makyaj her türlü daha uyguna gelir diye düşünüyorum
Minel-inannesi ReisinKizi kiyafet, ayakkabi, oyuncaklar oranin kazanci ve harcamasina gore ucuz sayiliyo ama buraya getirip dolar hesabina vurunca en uygunu bile uçuyor🤷
goldengate ReisinKizi ben tum kiyafet alisverisimi ordan yaptim bebegimin esiminde dahil markalardan,baya uyguna geldi Elektronik aletleri extra bagaja girmemek icin almadim
ReisinKizi Guess saatler Tommy calvin çantalar baya ucuz orda ama istediğimiz kadar getirebilir miyiz
ReisinKizi goldengate peki gümrükte falan sıkıntı çıkmadı değil mi? Çok eşya getirince ticari amaç sayılıyo falan yazıyo nette
goldengate ReisinKizi ya gumruk olayini bilmiyorum ben ordayken yapmistim zaten alisverisimi ve bagajimda getirdim
Deletedmom_215 ReisinKizi eşimin abisi yenilerde gitti geldi giyim, çanta, ayakkabı, parfüm daha uygun buralardan bir de ps5 falanda aldirabilirsiniz
sakinolpelincim ReisinKizi geçen arkadaşım çanta getirdi burda 20 bin fln 6 bine almış hain bana almamış 😕
sakinolpelincim ReisinKizi marc jacobs 3 arkadaş 1 er tane kapmışlar. Turuncu sitede 20 binden fazla 6 bine gelmiş tanesi. Çakması da az oluyor o markanın. Olanlar da bağırıyor ben cakmayim diye
tubanurrrr ReisinKizi yani sonuç ta iki valiz hakkınız var Thy de ayakkabı çanta parfüm kıyafet bunlar sikinti olmaz gümrükte etiketlerini çıkartın kim karisabilir sadece elektronik urunler gümrüğe takilabilir adet olarak fazla olursa