Elif343 Kızlar instagram fenolarında sürekli çocuklar için iştah açan Ravla markanın Mor meyve karışımını görüyordum aldım ama şimdide verip vermemekte kararsız kaldım. Güvenilir mi sizce aranızda doktoruna sorup kullanan var mı?
acimavi Elif343 fenomenlerin önerdiği suyu bile içmem, çocuğuma hiç içirmem. Bugüne kadar önerdikleri hangi ürün düzgün çıkmışki
livanurvealpinannesi61 Elif343 ravla güvenilir marka doğal zaten fenomen ürünü değil takip ettiğim gıda mühendisleri de kullanıyor öneriyor
mavikuss_ Elif343 doktor hasta çok olunca bağışıklığı için vermişti bide o dönem yemiyordu doktor önerisiyle kullanıyorum kilo almaya baslayınca hafta da bir iki kere veriyorum her gün vermiştim
livanurvealpinannesi61 acimavi ravla marka yalnız her önerilen ürün kötü olacak diye birşey yok ravla doğal ürün gıda mühendisleri de kullanıyor öneriyor tabi diğer ürünleri bilemem ravla güvenli marka
acimavi livanurvealpinannesi61 markayı bilmiyorum. Fenomenlerin önerdiği bir çok ürün kalitesiz ve sağlıksız oluyor, ürünün içeriğine değil aldıkları paraya bakıyorlar çünkü. O yüzden de ben fenomenlerin tanıttığı hiçbir şeyi almam dedim. Bunun yerine direk doktora danışıp doktorun önerdiği iştah açıcı ürünü alır kullanırım. Fenomen tanıtıyorsa benim için markanın önemi yok
livanurvealpinannesi61 acimavi ravla marka gıda mühendisleri öneriyor siz fenomen diyorsunuz biraz araştırın bence ne doğal ne değil
Esrbruck Ben oğluma kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım Markayı kimse bilmezken kullanıyordum yağ ve karadut özünü almıştım yakınımız söylemişti bulunduğum semtte yeri diye onun tavsiyesiyle almıştım içiniz rahat olsun bir sıkıntı olmuyor
mavikuss_ Elif343 evet verdim 3 haftada bir kılo aldı sımdı azalttım kilosu iyi amacımıZ bağışıklık güclensin diye bi de hastalıktan sonra yemedi birsey ondan
acimavi livanurvealpinannesi61 hanımefendi araştırmak istemiyorum, markayla ilgilenmiyorum. “Fenomenlerin önerdiği” diye sorulmuş, buna göre yorum yapıyorum. Siz araştırmışsınız, beğeniyorsanız bu sadece sizi bağlar. Ben kendi yorumumu yapıyorum