goktugneslihan 9 aylıktı. Lokal anesteziyle eskı usûl dikişli sünnet oldu oğlum.doktor 3 yasın altına ameliyat önlüğü gıydırmıyorum kalın bır takım giydirip getırın dedı. Emıyorsa ya da mama alıyorsa bır biberonla anne sütü ya da formül mama yapın emzık emıyorsa emziği çok sevdiği bır oyuncağı ya da uyku arkadaşı varsa onu getırın dedı. 1 numara büyük bez batıkon serum fizyolojik 5ml lık sırınga bır de idrar bardagı aldırdı bırkac tane 1 de göz merhemı olan teramsınden aldırdı. 15 dk sürdü işlem. Cıktıgında pipisınde sargı bezı falan yoktu bardak koyalımmı dedım gerek yok dedı. Yıkamadık bırkac gün. Kaka değmesin sadece pipiye dedı 1 hafta boyunca her gün de günde 2 kez idrar kabına batıkonla suyu 5er ml cekıp önce bu suyuyla pıpıyı temizliyorduk sadece sıkıp kuruması için bıraz acık bırakıyorduk temızlık oydu yanı sonrasında teramsını dıkıslerın üstüne halka seklınde sıkıp yıne bıraz vücudunun kremını emmesını bekleyip bağlıyorduk altını. Uyku harıcı gün ıcınde saat bası bez değiştirmemızı söylemişti doktor öyle yaptık kaka yapacağı anları anlıyordum alt açma uzerıne bez koyup altını acıp bıraz zorlayıcı olsada oyalıyorduk o sekılde kakasını bezı acık halde bezıne yapıyordu. Ağlarsa 4 saatte 1 1 çay kasıgı ateş düşürucu verırsınız demıstı ama benım oğlum çok şükür mık demedı ben ilk gece rahat uyusun dıye verdım gece uykusuna gectıgınde sonrasında hıc ihtiyaç duymadı bı de artık dönen bır bebek olduğu ıcın ilk bırkac gün nöbetleşe durduk esımle basınla kı yan dönmesi sorun değildi ama yüz üstü olmasın kı surtmesın pıpıyı demıstı doktor ona dıkkat ettık. Sıralıyordu oğlum çarpma ya da anıden popo üstü oturmasın dıye yıne temkinliydık. 3.gun zaten dikişleri atmaya basladı 7.gun kontrole götürdük herşey güzel artık normal hayatınıza devam edın deyınce doktor bıraktık