esmagzl 13 aylık bebeğim sürekli emmek istiyor neden olabilir ama dakika başı yani hiç rahatım yok çok sıkıldım ve yoruldum artık
erenveannesi esmagzl aynı durumdayız benim bebeğimde 12 gün sonra 14 aylık olucaz sürekli emmek istiyor hiç rahat vermiyor 10 15 dkda bir memede bende çok bunalıyorum bazen
mamacitaa_ esmagzl peki ek besin de alıyor mu böyle emmenin yanında ? benim de 12 aylik , 2 aydır bırakmış durumda yemeyi:( sadece emme sadeceeee
esmagzl erenveannesi aynı biz ya bizim ki de 10 gün sonra 14 e giricek doymak için emmek değil yani oyun oynuyor kapattığım an çıldırıyor ne yapacağımı şaşırdım
esmagzl mamacitaa_ normalde iştahı kötü değildi ama bizde aralıktan bu yana aşırı yemek seçiyoruz binbir zahmetle yiyor şu anda da ama bugün yedi mesela zar zor yine memeye dayanıyor aç olsa anlıcam ama değil yani
esmagzl Dream64 yeni yeni daha tam değil kucağımda da emmiyor mesela ayakta paşam bi oyana bi bu yana bir meme kriz geliyor zaten şu iştahsızlığı bezdirdi kaç aydır bi de bu çıktı memeden de kesmek istemiyorum hasta olunca iştahi hepten kapanıyor çünkü