Cicektebenimcicekligunlerde lokumtos Devlette taktırdım. Eczaneden bakır aldım. Hormonlu gerekirse onu aldırırlar. Kısa bir işlem.
lokumtos beyzanuroz hangi hastane hangi doktor spirali siz mi aldınız ve randevu aldınız mı cevabınız için çokk teşekkürler
beyza50_ lokumtos devlette ucretsiz bakır spiral takılıyor kadın doğum jinekolog bolumunden randevu alınıyor aile sağlığı merkezindede takılıyormuş
beyzanuroz lokumtos afyon devlet hastanesinde taktırdım 130 tl’ydi kendi doktorum taktı eczaneden almadım doktor taktı
3oglanannesi beyza50_ devlet komplemi ücretsiz takıyor.5 bine eczaneden spirali alıyoruz devlet ucretsiz takıyor dediler.
kuccukpremsesinannesi lokumtos Sancaktepe de taktırdım ben. Önce gittim muayene oldum orda gebelik testi yapitilar. Sonra tarih ve saat verdiler. Hemen hastanenin karşısından spiral alıp gittim taktılar.
kuccukpremsesinannesi 3oglanannesi 5 bin mi. 5 bin verdikten sonra özelde muayene olup taktirirsiniz devletle ugrasmazsiniz. Eczaneden alınınca spiral o kadar degil. Yanlış bilgi verilmiş size.
lokumtos beyzanuroz doktorun çok bir önemi var mı devlette bildiğim bir doktor yok o yüzden soruyorum
Htc32 lokumtos canım merhaba 2 ay önce Göztepe Süleyman Yalçın şehir hastanesinde taktırdım ücret ödemedim randevu almadım aile planlaması bölümüne gittim öncesinde hamilelik testi yaptırdım sonuçla beraber gittim ve 5 dk içince takıldı randevu yok sıra yok ücret yok
3oglanannesi kuccukpremsesinannesi burda taktirine kizlar yazdı.bende aynen sizin yazdiginizi yazdim.cunku özelde sordum 9 bin dedi.direk gelip burdan takıyoruz dedi..
Olcayselma İki ay önce taktım bende bakır olanından kadın doğumda muayene olunca direk aile planlamaya gönderiyorlar orada takıyorlar hemen adetin 4 günü gittim gider gitmez taktılar ücretsiz
melek456 arkadaşım taktırdı bir hafta önce tamamen ücretsiz esenler kadın doğum hastanesinde doktor adı Gizem Nur Köyan Karadeniz doktor çok tatlı bir doktormuş hatta sabah gitti kandan gebelik testi verdi öğlen takmak için çağrıldı
bittercikolata__ lokumtos Annem taktırdı konyadayiz biz kadın doğuma gitti ordan aile planlamasına yönlendirildi orda takıldı