Eceada Arkadaşlar merhaba annem ikea ingolf sandalye almayı düşünüyor emin değilim ben de kullanan ve memnun olan var mı aranızda? Kendisine alırsa belki bana da al derim bu arada benim de ihtiyacım var ama ona ayıracak bütçem yok açıkçası.
OptimusPrime Eceada ikeadan bilmiyorum ben vivenseden helen banklı masa takımını aldım. Çok uygundu. Kalitesi harika göründüğü gini geldi ben antrasit almıştım. Bakabilirsiniz sitesinden😊
bengiben Eceada masayı kullanıyorum çok da memnunum 2,5 sene oldu. Açılıp kapanması çok kolay ve de çok şık. Ben rahatlık açısından norrnas sandalyeyle kombinledim.
Kybele Sorusuzu anlayamadım ben, bütçen yoksa 300 lira civarı bi sandalye neden alıyorsun, ikea antilop kullanıyorum ben memnunum, 120 lira bi şey o da. Açıkçası bi sandalyeye öyle devasa rakamlar vermek bana saçma geliyor.
Eceada Kybele merhaba bütçem kendim almam için yeterli değil ama annem beğenip ikna olursa kendine alırken bana da alır mısın diyeceğim :))) arada bir bana hediye alsa hiç fena olmaz sanırım :)))