Glin89 Kızlar 2,5 aylık oğlumu doğdugundan beri sallıyoruz kaynanam ayakta sallamaya alıştırdı daha sonra gaz olayları artınca çok agladı iki kişi çarşafta sallayarak uyutttuk hep öle sakinleşti ve buna alıştı kucagımda göğsümde uyutmaya calışıorum artık ama cok aglıo sallanmak istiyo annem cok kızdı buna alıştırdıgım için tek başına nasıl yapcan dio başkasının bebeği yatagına koydun mu uyuyomuş cok moralimi bozdu sanki dünyanın en kötü annesi gibi hissettim kendimi:(
Zuzu Glin89 kuzum olur mu öyle şey,sen bebeğin için en iyi annesin önce bunu sakın düşünme..Gaz dönemlerinde hepimiz salladık ayrıca uyku eğitimi için çok küçük bebeğin henüz.Şöyle yap,beşikte sallamayı dene hafif hafif.Kısa sürede alışacaktır
HaticeYlmazAydn Glin89 çarşafa alıştıysa .( Akşamları benimki çarşaf istiyor🤦🏻♀️)çarşafa koy yatağın üstünde ağırlık yatağa gelsin hafif salla. Benimki ağır tek zorlanıyorum çözümü öyle buldum.
Alpcan Glin89 Benim kaynanam da ağladığı zamanlar çarşaf da sallayalım diye ısrar ediyordu bunun gecesi var alısırsa tek başıma nasıl yaparm diyip izin vermedim keşke sende yapmasaydın çocuklar çabuk alısıyor maalesef.. Ama üzülme yavaş yavaş düzelecek önce kucağında sırtını ov sessiz bir ortamda ninniler söyleyerek gezin biraz rahatladıktan sonra yanına yatırıp emzir. Düzelir inşaallah 🙏
deletedmom4842 Glin89 Oğlum bazen öyle ağlardı ki katiyen susması her şeyi yapardım uyutmak İçin sadece o dediğin sallama şekli hariç çünkü eğer yaparsam ve o alışırsa sürekli isteyecek ve ben evde tekken nasıl çarşafta vs sallayacağım onun İçin ayağımda salladım çarşafa göre daha masum. Çok zor yani ama bununla kötü anne olunmuyor tabii kendini öyle görme.
UmayNil Glin89 yalnız değilsiniz, annenizin dediği bebeklerden nadir bulunuyor 😊 en az 4 aylık olacak ki eğitim verip kendi kendine uyumasını sağlayabilesiniz, boşa moral bozmayın
deletedmom1101 Glin89 beşiğinde sallamaya çevirin gözleri yavaş yavaş kapanmaya başladığında sallamayı kesin ağlarsa kucağınıza alıp sakinleştirin tekrar aynı işlemi uygulayın bu sürede beyaz gürültülerden yararlanabilirsiniz gazlı Bebekler için güzel bir yöntem ben oğlumu sallamaya hiç alıştırmadım sizi anlayamam sadece fikir ürettim mesela oğlum şuan odasında yanına fön makinası sesi koydum gözleri kapanmak üzere 😌
teachersrn Glin89 7 aylık bebeğim 3 aylıkken beşikte veya hamakta sallamaya başladık 4 ay boyunca öyle uyudu gece sürekli kalkmaya başlayınca ben sallamayı bırakıyorum dedim ve bir haftadır sallamadan uyutuyorum başlarda zorlandı biraz söylendi ama şimdi de buna alıştı yani sallamaya alışan bebek sürekli sallancak diye bişey yok sallanmamaya da alışıyor siz de yapabilirsiniz 👍🏻
Gamze_rn Glin89 benim bebegim cok agliyodu kolik bi bebekti ilk 20 gun annem vardi kucakta sakinlestiriyoduk annem gittikten sonra kayinvalidem ayakta sallamaya alıştırdı sallanmak istedi hep dis cikarma donemi gelince iyice huysuzlasti elde sallanmaya alisti baska turlu uyumuyodu bende besigine matkapla 4 delik actim cingene besigi yaptim onda salliyorum uyuyo elde cok yorucu oluyo
Eminetavsan Glin89 biz de 2bucuk aylığız Bi kere yüzüstü koyup beyaz gürültü açıp sırtını pış pışlayın bir de böyle deneyin. ben de uyuması için hdsbgi yöntem varsa kullandım ayakta bile salladım yok uyu uyumuyor Du en sonunda oynasın diye yüzüstü koydum mutfaga giitm Bi geldim uyumuş