inci86 Kaçta uyutuyorsunuz akşamları?Ben şimdi uyutuyorum ve uyuttuktan sınra neler yapıyorsunuz ben çay mı içsem kahve mi karar veremedim 😄ama çokta uykum var 🥲Kahve uykusuzluk yapar mı acaba
Nika inci86 iki nette gezer rezene papatya çayımı içer mışıl mışıl uyurum. Tabi bebemin azı dişleri izin verirse😂
sosyolog2 inci86 ben de şimdi uyuttum duş almayı planlıyorum genelde bu saatlerde uyutup dizi kahve keyfi yaparım
myavocado inci86 benimki henüz 7 aylık, uyutmaya çalışıyorum, kahve içme birazcık kitap okuma planım var 🤭 peki 1,5 yaşında gündüz uykusu nasıl, tek uyku mu yapıyor uzun uyuyor mu
inci86 dertlikaval oh oh ne güzel sade mi içersiniz peki ben sade içemiyorum yaa🥲ama birşey de yesem midem yanıyor gece
Nika inci86 ben zaten zor uyuyorum bi de çay kahve içersem hayatta uyuyamam. Psikolojik olarak böyle düşündüğüm için de olabilir😂
inci86 myavocado Ebet tek uykuya düştük öğlede bazen bi buçuk saat bazende iki saat falan uyuyor .Ama bu aralar gece çok sık kalkıyor dişlerden dolayı 🥹
bsr9696 inci86 bende yenice uyuttum eşim maç izliyor içerde mutfak toplanmak için bekliyor benim başım ağrıyor burda takılıyorum şimdilik 🤭