[silindi] Sndzkbr arı mama değil bahsettiği millet sakin 😅 AR mama yani anti reflü maması normal mamayı nasıl kullanıyorsanız aynı düzende vermeniz gerekiyor
Sndzkbr Deletedmom115 doktor verdi canım tek göğsüm reflüsü var 1 ay da sadece 200 gr almış doktora gittim o verdi
Sndzkbr Deletedmom115 kusura bakmayın ben anne sütü veriyordum pek bilmiyorum mama işini ondan ☺️ Doktor Ar yazınca ar dedim ben
Sndzkbr [silindi] anne sütü veriyordum ben bunu nasıl vermeliyim öğlen bi gece bi mi versem gene kusuyor valla artık ne yapacağımı şaştım çoçuğum sürekli kusuyor
Deletedmom115 Emineduha Sadece nişasta diyebiliriz sağlık bakanlığı tarafından pek onaylanmayan bir mama mama bile denmez aslında şekeri oldukça yüksek.
[silindi] Sndzkbr gün içinde en hareketli olduğu saatlerden önce verin ki hareketlilik tetiklemesin kusmasını gece falan emzirin gece çok kusmaz zaten mesela sabah bi ikindi gibi bi daha olabilir. Ne kadar miktarda vereceğiniz sütünüze bağlı sütünüz yetiyorsa aman aman sık vermenize gerek yok.