elifturann Kızımla hayata başlayalı 5. Günümüz her istediğinde emziriyorum ve 2 gündür sütüm dolu dolu geliyor emzirip uyuduğunda uyku süresi 2 saati bulmuyor 1 1,5 saatte bir aranıyor sizce doymuyo mu tecrübeli anneler 🫣
atlasmomy12 elifturann Oyy maşallah 🧿 çok küçük annesi zaten emmek için max bekleyeceğiniz süre 2 saat 1 1,5 saate bir emmesi cok normal bol bol emzirin sütünüz yetiyordur aklınızda kalıcaksa çişli bez sayın günde kac tane bez değişiyor
12betul elifturann Daha minicik annesi midesi ne ki hatta 2 saati buluyorsa şükret sarılık vs durumu yok çişli bez durumu iyiyse güzel emiyor güzel doyuyor demektir . Benim kızım 5 günlükken sabahı dabah ediyorduk 5 dakika da bir emiyordu .huysuzluğundan . Çok normal hatta iyi bi süre 1 saat bile olsa
aylaa26 elifturann bebeğiniz çok küçük zaten sık sık emmesi gerekiyor normal yani illa 2 saati bulacak diye bir kural yok doyup doymadığıno çişli bez sayısından anlarsınız günlük 5 6 cişli bezi varsa doyuyordur
patatess Sağlık ocağıncaki ebe İlk zamanlar bana mutlaka 1.5 saatte bir emzir demişti. Ben ne zaman isterse veriyordum zaten max 2 saatte acıkıyordu.