avkatanne Merhaba, 2.5 aylık sünnet ettireceğiz. Sünnet sonrası kullanılacak özel bi kapak külot bi şey var mı? Önceden hazır edeyim. Süreçle ilgili bilgi verir misiniz?
cansu2600 avkatanne Merhaba 3 aylıkken sünnet olmuştu oglum. Hiç kapak sünnet külodu vs istemedi doktor verdiğim kremleri sür bezini bağla idrarla daha çabuk iyileşir demişti. Sadece bezini çok uzun süre degistirmemezlik yapma demişti. Bende koymadım bişey çabucak iyileşti
atlasmomy12 avkatanne Üste çıksın bende cumartesi sünnet yaptıracağım 2 ay 21 günlüğüz doktor herhangi bir şeye ihtiyac yok dedi yakın zamanda arkadasım yaptırdı 4 aylıktı onada doktor herhangİ bir şeye gerek yok demiş yinede bezini 1 numara büyük aldım dedi ve saat başı değiştirmis altına giydirdiği pantolonu falanda hep büyük ay giydirmis 1 haftaya toplamış
aylaa26 avkatanne 45 günlükken sünnet ettirdim ben karton bardağı kesip koymustuk oda gazını felan çıkarırken canı yanmasın diye bide bir numara büyük bez kullanmıstık doktorun verdiği kremlerle birlikte doktorumuz bu şekilde önermişti yani